Management & Office personeel Nijmegen

Ben jij voor jouw bedrijf in de buurt van Nijmegen, Anrhem op zoek naar Management & Office personeel? Dan helpen wij je uit de brand! Met onze ervaring in de bemiddeling van Management & Office toppers, helpen wij je aan een geschikte• Operationeel manager, Virtual Assistant, Facilitair manager en/of ander Management & Office personeel.  

Management & Office personeel: waar vind je ze? 

Wanneer je op zoek bent naar een Management & Office topper, wil je dat hij of zij zo snel mogelijk aan de slag kan. Maar goed, je moet diegene wel eerst zien te vinden. En hiermee kunnen wij je helpen. Wil je de invulling van jouw vacature helemaal aan ons overlaten? Of wil je vooral gebruik maken van ons netwerk en de (meer dan 20) jobboards waarmee wij werken? Bij ons bepaal jij waarin wij je ondersteunen en welk prijskaartje er aan de werving komt te hangen. 

Wil je het meteen goed aanpakken en zelf zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de werving? Bekijk dan onze andere pakketten en extra's, waarmee je er ook voor kunt kiezen je vacature op Indeed te plaatsen en een direct mailing naar onze kandidatendatabase te doen! Met onze pakketten stel jij zelf het wervingstraject dat past bij jouw behoefte en bedrijf:

******
"Vóórdat wij bij Staffchain kwamen, ontvingen wij te weinig reacties op vacatures die we zelf hebben geplaatst. Verder vonden wij de traditionele recruitment fee te hoog, gezien de frequente baanwisselingen in de arbeidsmarkt, en kozen daarom voor een vacaturepakket via Staffchain.
Via de kanalen van Staffchain is onze vacature van Senior Manager Operations uitgezet en binnen enkele weken vervuld. Voor ons is deze hybride manier van werven betaalbaar en succesvol gebleken."

Alexander – INL Cargo

 

Wij zijn trots op onze samenwerking met INL Cargo. Zij staan bekend om het volledig ontzorgen van bedrijven op het gebied van logistiek. En Staffchain is dé ontzorger als het gaat om personeelswerving.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak als het gaat om personeelswerving voor Management & Office personeel. Met onze vacaturepakketten kan je zelf bepalen welke tools je wel en niet wilt gebruiken. Van werving in eigen beheer tot premium uitbesteding, het is allemaal mogelijk.

Ervaring met het werven van Management & Office personeel

Het lijkt zo simpel, zeker nu het zo makkelijk is om zomaar een vacature online te plaatsen en zo direct een grote groep mensen te bereiken. Toch blijft werving en selectie een vak apart. Want het gaat erom dat je de juiste kandidaten bereikt, via de juiste kanalen en met de juiste boodschap. Daarom beginnen wij altijd met het opstellen van een vacaturetekst die past bij jouw bedrijf en het profiel van de kandidaat waar je naar op zoek bent. Wil je meer weten over hoe we dit aanpakken? Lees hier meer over in onze werkwijze of bel ons gerust eens op om deze werkwijze te bespreken. Je kunt ons bellen op 085 902 2100.