Inhouse recruitment mogelijkheden

In de huidige competitieve arbeidsmarkt is het vinden van geschikte kandidaten een uitdaging. Zelfs met een interne recruiter kan het lastig zijn om de juiste match te vinden. Daarom bieden wij Inhouse recruitment specialisten aan om jullie team tijdelijk te versterken in het aantrekken en behouden van talent.

Met deze dienst heb je een toegewijde recruiter binnen jouw bedrijf, die zich richt op het werven en selecteren van de juiste talenten die perfect passen bij jouw organisatiecultuur en doelstellingen. 

Met onze Inhouse recruitment-service combineer je de voordelen van een eigen recruiter met de flexibiliteit van externe ondersteuning. Wij streven ernaar om de juiste kandidaten aan te trekken, of het nu gaat om het vinden van vast personeel, het invullen van interim posities. Maar ook om de HR-afdeling onder de loep te nemen. Dit alles op een kostenefficiënte manier, zodat je nooit meer uitgeeft dan strikt noodzakelijk is.

Onze Inhouse recruitment mogelijkheden:

Staffchain Inhouse recruitment

  • Inhouse Recruitment: Een ervaren recruiter die volledig geïntegreerd is in jouw team, waardoor een naadloze samenwerking ontstaat. Deze professional staat klaar om alle wervingsbehoeften aan te pakken, van het opstellen van vacatures tot het voeren van sollicitatiegesprekken.
  • Interim HR adviseur: Naast wervingsondersteuning bieden we deskundig advies op het gebied van Employer Branding, Medewerkerstevredenheid, Recruitment en Onboarding. Samen streven we ernaar een gezonde, succesvolle organisatiecultuur te creëren.

Jouw regie, Onze ondersteuning
Samenwerking en keuzevrijheid staan centraal bij Staffchain. In tegenstelling tot standaard werving- en selectiebureaus, geven wij jou de regie over het recruitmentproces. Of je nu kiest voor volledige uitbesteding en een recruitmentspecialist tijdelijk jouw team wilt laten ondersteunen, of liever bepaalde aspecten in eigen beheer houdt, onze flexibele vacaturepakketten en Inhouse mogelijkheden stellen je in staat om het wervingsmenu samen te stellen dat perfect aansluit bij jouw behoeften.

Staffchain Inhouse recruitment

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Samen zetten we de volgende stap naar een succesvolle, goed ingevulde organisatie.

Staffchain - Jouw partner in HRM

Om een inzending te sturen is het noodzakelijk om toestemming te geven, in het kader van privacy wetgeving.