Werving en selectie die bij je past

Je bent op zoek naar een nieuwe collega. Iemand die staat te trappelen om aan de slag te gaan en bij jouw bedrijf past, of je nu vast personeel of een zzp'er zoekt. Daar kunnen wij je bij helpen, ook op een manier die bij jouw bedrijf past. Je houdt namelijk zelf in de hand hoe het wervingsproces eruitziet en welke tools je gebruikt en welke niet. Hoe we dit aanpakken?

Maak kennis met onze vacaturepakketten! Hiermee kies je zelf in hoeverre je het werven van personeel aan ons overlaat. De vacaturepakketten zijn al te bestellen vanaf €1749,- waarbij wij meteen aan de slag gaan met het herschrijven van de vacaturetekst en het online zetten van de vacature op Nationale Vacaturebank en 20 andere jobboards in Nederland. Heb je toch liever dat wij de kandidaten beoordelen, een gerichte mailing sturen of gaan searchen? Kies dan voor pakket Premium of Excellent. Zo vergroot je de kans op een nieuwe collega, of het nu gaat om vast personeel of op zzp-basis!

Wij werven in verschillende branches!

Met onze vacaturepakketten kun je zowel zzp'ers als medewerkers in vaste dienst vinden. We optimaliseren en promoten jouw vacaturetekst online, ongeacht de branche of functie. Zo ontvang je sollicitaties rechtstreeks bij jouw organisatie of via ons. Dit biedt flexibiliteit bij het vinden van het juiste personeel, ongeacht de gewenste arbeidsrelatie.

De branches/ functies waar wij de meeste vacatures in uitzetten zijn:

Maar dat zijn zeker niet de enige branches/ functies waar de vacaturepakketten en onze werving voor geschikt is!

Branches Staffchain

En aan wat voor soort vacatures kan je denken?

Naast de branches denk je wellicht ook: voor welke vacatures zijn de vacaturepakketten geschikt? Ook dit is erg breed! Onze vacaturepakketten zijn geschikt voor zowel zzp'ers als medewerkers in vaste dienst. We plaatsen jouw vacature op 20 jobboards en kunnen zelfs een werinvgscampagne inzetten om een nog beter resultaat te behalen. Hierdoor kunnen we sollicitaties genereren voor vrijwel elke vacature, ongeacht het type functie dat je zoekt.

Een aantal vacatures waar wij al succesvol in waren zijn:

  • Marketeer
  • Accountmanager
  • Officemanager
  • Expediteur
  • Back-office Medewerker
  • Recruiter
  • Horecamedewerker
  • Secretaresse
  • En nog veel meer!