Werving & Selectie

Als je op zoek bent naar nieuw personeel dan zit je goed bij Staffchain! Zo zijn wij geen traditioneel werving en selectiebureau. Maar doen wij het net wat anders. Wij zijn een wervingspartner die met jou samenwerkt in de zoektocht naar die nieuwe collega.

Vacaturepakketten

Je bent dus op zoek naar nieuw personeel voor je organisatie, maar hoe ga je deze persoon vinden? Er zijn talloze jobboards (waarbij de één nog duurder is dan de ander), wervingskanalen waar je een recruiter account voor nodig hebt en databases vol kandidaten waar je geen toegang tot hebt. Oftewel, je ziet door de bomen het bos niet meer…

Wij van Staffchain zijn jouw wervingspartner, zo ondersteunen wij jou in je zoektocht naar nieuw personeel. Hierbij kan je kiezen voor werving in eigen beheer tot premium uitbesteding. Je stelt namelijk zelf jouw vacaturepakket samen aan de hand van jouw wensen. Wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande button:

Intern hulp met onze Inhouse Recruitment

In de huidige competitieve arbeidsmarkt is het vinden van geschikte kandidaten een uitdaging. Zelfs met een interne recruiter kan het lastig zijn om de juiste match te vinden. Daarom bieden wij Inhouse recruitment specialisten aan om jullie team tijdelijk te versterken in het aantrekken en behouden van talent.

Ga via onderstaande button naar de Inhouse Recruitment mogelijkheden:

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over onze vacaturepakketten of de mogelijkheden van Inhouse Recruitment? Of wil je meer informatie? Twijfel dan niet en bel 085 902 21 00. Wij leggen je graag alles uit!