Werving & Selectie

Als je op zoek bent naar nieuw personeel dan zit je goed bij Staffchain! Zo zijn wij geen traditioneel werving en selectiebureau. Maar doen wij het net wat anders. Wij zijn een wervingspartner die met jou samenwerkt in de zoektocht naar die nieuwe collega.

Vacaturepakketten

Je bent dus op zoek naar nieuw personeel voor je organisatie, maar hoe ga je deze persoon vinden? Er zijn talloze jobboards (waarbij de één nog duurder is dan de ander), wervingskanalen waar je een recruiter account voor nodig hebt en databases vol kandidaten waar je geen toegang tot hebt. Oftewel, je ziet door de bomen het bos niet meer…

Wij van Staffchain zijn jouw wervingspartner, zo ondersteunen wij jou in je zoektocht naar nieuw personeel. Hierbij kan je kiezen voor werving in eigen beheer tot premium uitbesteding. Je stelt namelijk zelf jouw vacaturepakket samen aan de hand van jouw wensen. Wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande button:

Opschalen naar een abonnement

Mocht het zo zijn dat jouw organisatie regelmatig op zoek is naar nieuwe medewerkers. Neem dan een kijkje op onze vacature-abonnementen pagina! Het grote voordeel van een abonnement is dat al jouw vacatures doorlopend online staan. De abonnementen zijn oor zowel doorlopende als verschillende vacatures geschikt.

Nog een voordeel met een abonnement; tot wel 10% korting t.o.v. een vacaturepakket! Omdat we hierbij een duurzame relatie aan kunnen gaan met betrekking tot het werven van personeel. Ga via onderstaande button naar de vacature-abonnementen pagina:

Onze werkwijze

Om het beeld nog wat duidelijker te maken hebben wij een tijdlijn gemaakt van onze vacaturepakketten. Mocht er geen match zijn, dan kan je nog opschalen naar volledige uitbesteding. Deze tijdlijn en onze werkwijze kan je bekijken via onderstaande button:

Uitzenden op basis van factor 2.0

Yes! Je hebt de ideale kandidaat gevonden! En je wil deze kandidaat aannemen. Echter wil je dit doen op basis van uitzenden. Nou dan hebben wij goed nieuws, ook dat kan bij Staffchain! Voor een factor van 2.0 kan je kandidaten bij ons uitzenden. Lees er meer over via onderstaande button:

 

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over onze vacaturepakketten of het opschalen naar traditionele werving en selectie? Of wil je meer informatie? Twijfel dan niet en bel 085 902 21 00. Wij leggen je graag alles uit!