Over Staffchain

Staffchain is jouw ideale wervingspartner bij het vinden van nieuw personeel. Wij bieden betaalbare vacaturepakketten die perfect passen binnen jouw financiële mogelijkheden. Bij ons hoef je niet bang te zijn voor onverwacht hoge wervingskosten achteraf, zoals dat vaak het geval is bij traditionele werving- en selectiebureaus.

In tegenstelling tot de forse rekening van ongeveer €10.000,- (afhankelijk van de functie) die je vaak krijgt bij traditionele werving- en selectiebureaus, biedt Staffchain een kostenefficiënte oplossing. Onze aanpak gaat verder dan de eenmalige plaatsing op jobboards, waar je afwacht of er geschikte kandidaten reageren. Met behulp van onze recruitmentspecialisten en hun recruitmentexpertise selecteren wij de juiste doelgroep voor jouw vacature en werken we samen met jou om de ideale kandidaat te vinden, of het nu gaat om vast personeel of een interim oplossing. Dit alles op een budgetvriendelijke manier, zodat je nooit meer uitgeeft dan nodig is.

Uitgebreide Dienstverlening: Van Screening tot Employer Branding
Wij verzorgen niet alleen een eerste telefonische screening, maar kunnen tevens het inplannen van gesprekken met kandidaten voor je coördineren. Onze recruitment specialist is aanwezig bij het eerste kennismakingsgesprek op locatie. We kunnen een online wervingscampagne op social media voor je organiseren en zelfs ter plaatse een korte video opnemen voor de social media campagne, met als doel de bekendheid te vergroten en de employer branding te versterken.

Bovendien houden we regelmatig contact met jou, minstens elke twee weken, om de voortgang te bespreken en indien nodig direct bij te sturen. Wij zorgen ervoor dat jouw vacature meer zichtbaarheid krijgt en leidt tot meer sollicitaties. Ons uiteindelijke doel is dat jij met succes een nieuwe collega kunt verwelkomen. Kortom, Staffchain is dé recruitmentspecialist en wervingspartner die jou de nodige ondersteuning biedt bij het aantrekken van nieuw personeel.

Bij ons kun je ook terecht voor inhouse recruitment en employer branding. Wij zijn jouw betrouwbare vacaturebank en wervingspartner in één.Over StaffchainBij Staffchain staan we voor je klaar om je wervingsuitdaging aan te gaan. Ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen:

  • Uitgebreide expertise in werving- en selectie, recruitment marketing en HR;
  • Toegang tot een database met meer dan 164.000 gekwalificeerde kandidaten;
  • Ruime ervaring met diverse vacaturetypes;
  • Marketingkennis van effectief online adverteren op gerenommeerde jobboards;
  • Bewezen successen in het aannemen van getalenteerde medewerkers tegen een gunstige prijs!

Vind het juiste personeel met onze ondersteuning

Wij zijn ervan overtuigd dat elke organisatie en vacature een unieke benadering van werving vereist. Waarom zou je dan een uniforme aanpak voor iedereen hanteren als je ook een op maat gemaakt aanbod kunt bieden?

Ontdek onze vacaturepakketten om te bepalen welke wervingsmethode het beste bij jou past:

Neem contact met mij op
Om een inzending te sturen is het noodzakelijk om toestemming te geven, in het kader van privacy wetgeving.