Over Staffchain

Staffchain heeft een unieke positie in de wervingsmarkt. Wij vragen namelijk niet de dure prijzen van een werving- en selectiebureau en bieden juist meer service dan een jobboard.

Werf jij namelijk jouw nieuwe collega via een traditioneel werving- en selectiebureau, dan krijg je achteraf een enorme rekening die je moet betalen. Die vaak ligt rond de €10.000,- (afhankelijk van de functie). Daar tegenover staan de jobboards. Hier zet jij jouw vacature eenmalig online en dan is het afwachten of er kandidaten op af komen. Bij Staffchain zetten wij jouw vacature meerdere keren online op 20+ jobboards. Vervolgens sparren wij wekelijks met jou om ervoor te zorgen dat de vacature meer zichtbaarheid krijgt én meer sollicitaties. Zodat jij een nieuwe collega kan aannemen. Want daar gaat het uiteindelijk om.

Bij Staffchain bieden wij jou hulp in je wervingszoektocht op de volgende manieren:

  • Expertise op het gebied van werving- en selectie én recruitment marketing;
  • Een database met ruim 164.000 kandidaten;
  • Ervaring met allerlei verschillende vacatures;
  • Kennis van online adverteren op de jobboards;
  • Bewezen successen met het aannemen van werknemers voor een voordelige prijs!

Schakel onze hulp in

Wij geloven er in dat er voor elke organisatie en vacature een andere manier van werven nodig is. Waarom dus eenzelfde werkwijze voor iedereen toepassen als je ook een aanbod op maat kan aanbieden?

Bekijk onze vacaturepakketten om te kijken welke manier van werven het beste bij jou past: