Over Staffchain

Staffchain heeft een unieke positie in de wervingsmarkt. Wij vragen namelijk niet de dure prijzen van een werving- en selectiebureau en bieden juist meer service dan een jobboard.

Werf jij namelijk jouw nieuwe collega via een traditioneel werving- en selectiebureau, dan krijg je achteraf een enorme rekening die je moet betalen. Die vaak ligt rond de €10.000,- (afhankelijk van de functie). Daar tegenover staan de jobboards. Hier zet jij jouw vacature eenmalig online en dan is het afwachten of er kandidaten op af komen. Bij Staffchain zetten wij jouw vacature meerdere keren online op 20+ jobboards. Vervolgens sparren wij wekelijks met jou om ervoor te zorgen dat de vacature meer zichtbaarheid krijgt én meer sollicitaties. Zodat jij een nieuwe collega kan aannemen. Want daar gaat het uiteindelijk om.

Bij Staffchain kun je niet alleen kiezen uit vaste medewerkers, maar ook uit freelancers en zzp'ers. Dit geeft je de flexibiliteit om de juiste professional in te huren voor jouw specifieke behoeften. En het beste van alles is dat je geen extra kosten hoeft te betalen bij de uurbetaling van een freelancer. Je betaalt rechtstreeks aan de freelancer, zonder extra kosten op het uurtarief.

We streven naar eerlijkheid en duidelijkheid in onze dienstverlening, zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw bedrijf. Of je nu een vaste medewerker, freelancer of zzp'er zoekt, Staffchain staat voor je klaar om jouw wervingsproces efficiënt en kosteneffectief te maken.

Bij Staffchain bieden wij jou hulp in je wervingszoektocht op de volgende manieren:

  • Expertise op het gebied van werving- en selectie én recruitment marketing;
  • Een database met ruim 164.000 kandidaten;
  • Ervaring met allerlei verschillende vacatures;
  • Kennis van online adverteren op de jobboards;
  • Bewezen successen met het aannemen van werknemers voor een voordelige prijs;
  • Ondersteuning bij het versterken van je employer brand.

Schakel onze hulp in

Elke organisatie en elke vacature vereisen een andere aanpak bij het werven van personeel. Waarom zou je dan dezelfde trucjes gebruiken voor iedereen, als je ook een persoonlijke aanpak kunt bieden? Daar komt employer branding om de hoek kijken. Het is superbelangrijk om jezelf als werkgever op de kaart te zetten, zodat je talent kunt aantrekken én behouden. Door te laten zien wat jouw bedrijf uniek maakt, zoals de cultuur, waarden en voordelen voor werknemers, trek je kandidaten aan die zich daarmee kunnen identificeren. Bij Staffchain kunnen we je helpen om een krachtig employer brand op te bouwen dat precies bij jouw organisatie past. Met onze expertise en strategieën zorgen we ervoor dat je je onderscheidt van de concurrentie en de werkgever wordt waar iedereen voor wil werken.

Bekijk onze vacaturepakketten om te kijken welke manier van werven het beste bij jou past: