Over Staffchain

We zijn geen traditioneel werving- en selectiebureau, maar ook geen jobboard. Staffchain is uniek, omdat wij ons juist tussen die twee in plaatsen. Omdat wij denken dat de wereld steeds meer zelfredzaam wordt en geen behoefte meer heeft aan vooraf bepaalde processen, bieden wij modulaire vacaturepakketten. Je kiest zelf wat je nodig hebt en profiteert van onze expertises, databases met kandidaten en ervaring met selectieprocessen. Staffchain gaat niet voor de kwantiteit van matches maar staat voor kwaliteit!

Vergelijk ons met een reisbureau. Daar waar je een aantal jaar terug nog tevreden was met een dure vakantie, die door het reisbureau was samengesteld, boek je die nu veelal zelf. Maar wat als je alleen de bestemming weet en niet weet hoe er te komen, waar te verblijven en als je de taal niet spreekt? Dan zit je bij onze vacaturepakketten goed! Je kiest namelijk zelf je vervoer, wij vertalen je vacaturetekst naar een op de doelgroep toegespitste tekst en je bepaalt zelf hoe lang je vakantie duurt.

Geen dure vooraf bepaalde reis meer, maar je stelt zelf je reis samen. Wil je toch niet liever zelf rijden en wil je volledig uitrusten? Dan kunnen we middels één van onze aangesloten partners ook nog kiezen voor volledige uitbesteding. Sterker nog, als je een vacaturepakket hebt afgenomen en later wilt opschalen naar een duurder pakket, mag je reeds uitgegeven kosten daarvan in mindering brengen. Zo betaal je dus nooit meer dan nodig is!

Ga jij op reis met Staffchain?