Over Staffchain

Ontdek de voordelige vacaturepakketten van Staffchain die aansluiten bij jouw financiële mogelijkheden. Bij ons hoef je niet te vrezen voor onverwachte, hoge wervingskosten, in tegenstelling tot traditionele werving- en selectiebureaus.

In plaats van de aanzienlijke rekening van circa €10.000,- (afhankelijk van de functie) bij traditionele bureaus, biedt Staffchain een kostenefficiënte oplossing. Bij ons gaat het verder dan enkel het plaatsen van vacatures op jobboards; met onze recruitmentspecialisten en hun expertise selecteren wij zorgvuldig de juiste doelgroep voor jouw vacature. Of het nu gaat om vast personeel of een tijdelijk interim oplossing. Wij hebben een vacaturepakket die past bij jouw wensen.

Volledige dienstverlening: Van Screening tot Employer Branding

Wij zorgen niet alleen voor een eerste telefonische screening, maar kunnen ook de planning van gesprekken met kandidaten voor je coördineren. Onze recruitment specialist is aanwezig bij jullie eerste kennismakingsgesprek. We kunnen een online wervingscampagne op social media voor je organiseren en zelfs in jullie bedrijf een korte video opnemen voor de social media campagne, met als doel de bekendheid van jullie organisatie te vergroten en de employer branding te versterken.

Bovendien houden we regelmatig contact met jou, minstens elke twee weken, om de voortgang te bespreken en indien nodig bij te sturen. Wij zorgen ervoor dat jouw vacature meer zichtbaarheid krijgt en leidt tot meer sollicitaties. Ons uiteindelijke doel is dat jij met succes een nieuwe collega aan je team kunt toevoegen. Kortom, Staffchain is dé recruitmentspecialist en wervingspartner die jou de nodige ondersteuning biedt bij het aantrekken van nieuw personeel.

Bij ons kun je ook terecht voor inhouse recruitment en employer branding. Wij zijn jouw betrouwbare en exclusieve vacaturebank en wervingspartner in één.

Staffchain jouw wervingspartner

Bij Staffchain bieden wij jou hulp in je wervingszoektocht op de volgende manieren:

  • Uitgebreide expertise in werving- en selectie, recruitment marketing en HR;
  • Toegang tot een database met meer dan 164.000 gekwalificeerde kandidaten;
  • Ruime ervaring met diverse vacaturetypes;
  • Marketingkennis van effectief online adverteren op gerenommeerde jobboards;
  • Bewezen successen in het aannemen van getalenteerde medewerkers tegen een gunstige prijs!

Schakel onze hulp in, ook voor employer branding

Elke organisatie en vacature vereisen een unieke aanpak bij het aantrekken van personeel. Waarom zou je dan dezelfde standaardmethoden gebruiken voor iedereen, als je ook een persoonlijke benadering kunt bieden? Employer branding komt hier om de hoek kijken en is cruciaal om jezelf als werkgever te positioneren, niet alleen om talent aan te trekken maar ook om het te behouden.

Door te laten zien wat jouw bedrijf onderscheidt, zoals de bedrijfscultuur, kernwaarden en de voordelen voor werknemers, trek je kandidaten aan die zich hiermee kunnen identificeren. Bij Staffchain helpen wij je graag bij het opbouwen van een krachtig employer brand dat naadloos aansluit bij jouw organisatie. Met onze expertise en strategieën zorgen we ervoor dat je je onderscheidt van de concurrentie en de werkgever wordt waar iedereen graag wil werken. Wij begrijpen het belang van een sterk en aantrekkelijk employer brand in het aantrekken van getalenteerd personeel.

Bekijk onze vacaturepakketten om te kijken welke manier van werven het beste bij jou past: