Onze werkwijze

Bij Staffchain hanteren we een vernieuwende aanpak die afwijkt van de traditionele werkwijze van een standaard werving- en selectiebureau. Wij bieden jou een nieuwe manier om personeel te werven door middel van onze diverse vacaturepakketten. Of het nu gaat om de werving en selectie van Administratief, Financieel of Logistiek personeel, wij kunnen je helpen met elke doelgroep. De functie is voor ons niet belangrijk, wij zijn jouw wervingspartner!

Ons doel is om jou te adviseren over de meest geschikte manier van personeelswerving voor jouw organisatie en specifieke vacature. Dit doen we door gebruik te maken van onze betaalbare vacaturepakketten. Of je nu behoefte hebt aan onze expertise voor het screenen van kandidaten, het uitvoeren van een online wervingscampagne op sociale media, het vergroten van de bekendheid en het versterken van je employer branding, of het inschakelen van interim- of inhouse recruitment, wij hebben de juiste oplossing voor je.

Onze benadering varieert van een basic vacaturepakket, waarbij we na een standaard analyse van de vacature vooral gericht zijn op het online promoten van de vacature, tot aan een Excellent vacaturepakket met een social media-campagne inclusief Short video.

Ons streven bij Staffchain is om jouw vacature te onderscheiden en de juiste kandidaten aan te trekken. Als wervingspartner gaan we verder dan de traditionele werving en selectie van personeel en passen onze aanpak aan op de unieke behoeften van jouw organisatie. Wij begeleiden bij jouw vacature.

Vacaturepakketten - werving van personeel Staffchain

Vacaturepakket samenstellen

Ben je klaar om jouw vacaturepakket samen te stellen? Klik dan op onderstaande button: