Onze werkwijze

Bij Staffchain hebben wij een andere werkwijze dan je wellicht gewend bent van een traditioneel werving- en selectiebureau. Wij werken namelijk samen met jou! Zo geven wij je advies welke manier van werven het beste bij jouw organisatie en vacature past, maar bepaal jij uiteindelijk zelf. Of je nu geïnteresseerd bent in het versterken van je employer branding, het inschakelen van zzp'ers of het aannemen van vaste medewerkers, wij staan voor je klaar. 

Van onze standaard wervingsaanpak, waarbij wij vooral jouw vacature online promoten. Tot een excellente aanpak met een sollicitatieboost. We streven ernaar om jouw vacature op te laten vallen en de juiste kandidaten aan te trekken. Onze aanpak gaat verder dan traditionele werving en selectie, en we passen ons aan aan de unieke behoeften van jouw organisatie. 

Tijdlijn

Om een duidelijker beeld te geven van onze werkwijze hebben wij hieronder een tijdlijn gezet met het hele proces gedurende het vacaturepakket. Een vacaturepakket heeft zoals je ziet een looptijd van zes weken. Gedurende deze zes weken zullen wij contact met je houden of de zoektocht naar een nieuwe collega volgens plan gaat. De werving doen wij immers samen!

Vacaturepakket samenstellen

Ben je klaar om jouw vacaturepakket samen te stellen? Klik dan op onderstaande button: