Management & Office Personeel in de regio Utrecht

Op zoek naar Management- en Officepersoneel in de regio Utrecht, Almere, Hilversum of Apeldoorn? Het vinden van toptalent in deze functies vereist een creatieve aanpak. Bij Staffchain beschikken we over een uitgebreid netwerk van ervaren professionals op het gebied van management en office. Of je nu een betrouwbare Office Manager zoekt of ander management- en officepersoneel nodig hebt, wij kunnen je helpen. Met bijna 15 jaar ervaring in werving en selectie brengen we je graag in contact met geschikte kandidaten uit ons netwerk, en dat alles tegen een aantrekkelijk tarief!

Hoe helpen wij jou aan geschikt Management & Office personeel? 

Als je op zoek bent naar een geschikte kandidaat voor een management- en officefunctie, begrijpen we dat je diegene zo snel mogelijk aan boord wilt hebben. Maar hoe vind je de juiste persoon voor de job? Daar kunnen wij je bij ondersteunen. Bij Staffchain heb je de flexibiliteit om te kiezen: laat ons de invulling van je vacature volledig verzorgen of maak gebruik van ons uitgebreide netwerk en de meer dan 20 jobboards waar wij toegang tot hebben. Jij bepaalt hoe wij je kunnen helpen en welk prijskaartje daarbij hoort.

Als je direct goed van start wilt gaan en zo min mogelijk tijd wilt besteden aan de werving, bekijk dan onze verschillende pakketten en extra's waarmee je het pakket steeds verder kunt uitbreiden! Met onze pakketten kun je het wervingstraject zelf samenstellen op basis van jouw behoeften en bedrijf.

*****
"Vóórdat wij bij Staffchain kwamen, ontvingen wij te weinig reacties op vacatures die we zelf hebben geplaatst. Verder vonden wij de traditionele recruitment fee te hoog, gezien de frequente baanwisselingen in de arbeidsmarkt, en kozen daarom voor een vacaturepakket via Staffchain.
Via de kanalen van Staffchain is onze vacature van Senior Manager Operations uitgezet en binnen enkele weken vervuld. Voor ons is deze hybride manier van werven betaalbaar en succesvol gebleken."

Alexander – INL Cargo

 

Wij zijn trots op onze samenwerking met INL Cargo. Zij staan bekend om het volledig ontzorgen van bedrijven op het gebied van logistiek. En Staffchain is dé ontzorger als het gaat om personeelswerving.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak als het gaat om personeelswerving voor Management & Office personeel. Met onze vacaturepakketten kan je zelf bepalen welke tools je wel en niet wilt gebruiken. Van werving in eigen beheer tot premium uitbesteding, het is allemaal mogelijk.

Onze aanpak bij het bemiddelen in office- en managementfuncties

Om succesvol te kunnen searchen, is het essentieel om zowel de functie als de organisatie goed te kennen. Daarom hechten wij veel waarde aan het leren kennen van jouw bedrijf en de specifieke behoeften en cultuur ervan. Op die manier kunnen we een gerichte zoektocht starten en kandidaten selecteren die niet alleen qua kwalificaties passen, maar ook qua persoonlijkheid en fit met de organisatie. Hoe we dit doen, lees je in onze werkwijze of vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek! Bel ons op 085 902 2100.