Management & Office Personeel Rotterdam

Op zoek naar management- en officepersoneel in de regio Rotterdam of Den Haag? Het tekort aan toptalent in deze functies vereist een creatieve en duidelijke oplossing. Bij Staffchain hebben we een uitgebreid netwerk van ervaren management- en officeprofessionals. Of je nu een betrouwbare Directiesecretaresse of ander management- en officepersoneel nodig hebt, wij kunnen je helpen. Met bijna 15 jaar ervaring in werving en selectie, en expertise op het gebied van marketing en content, kunnen wij je helpen bij het vinden van geschikte kandidaten voor management- en officefuncties. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we je in contact brengen met hoogwaardige professionals die passen bij jouw organisatie. En het beste van alles is dat we dit doen tegen een aantrekkelijke prijs. 

Hoe helpen wij jou aan Management & Office personeel? 

Als je op zoek bent naar een topkandidaat voor een management- en officefunctie, wil je dat diegene zo snel mogelijk aan de slag kan. Maar hoe vind je de juiste persoon? Daar kunnen wij je bij helpen. Bij ons heb je de keuze om de invulling van je vacature volledig aan ons over te laten, of om gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk en de meer dan 20 jobboards waar wij mee werken. Jij bepaalt hoe wij je ondersteunen en welk prijskaartje eraan verbonden is.

Wil je direct efficiënt van start gaan en zo min mogelijk tijd besteden aan het wervingsproces? Ontdek dan onze diverse pakketten en extra opties waarmee je jouw wervingstraject stap voor stap kunt uitbreiden. Met onze flexibele pakketten stel je zelf het ideale wervingsplan samen, volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften en de vereisten van jouw bedrijf. Bespaar tijd en moeite door te kiezen voor de aanpak die het beste bij jou past.

*****
"
Vóórdat wij bij Staffchain kwamen, ontvingen wij te weinig reacties op vacatures die we zelf hebben geplaatst. Verder vonden wij de traditionele recruitment fee te hoog, gezien de frequente baanwisselingen in de arbeidsmarkt, en kozen daarom voor een vacaturepakket via Staffchain.
Via de kanalen van Staffchain is onze vacature van Senior Manager Operations uitgezet en binnen enkele weken vervuld. Voor ons is deze hybride manier van werven betaalbaar en succesvol gebleken.

Alexander – INL Cargo

 

Wij zijn trots op onze samenwerking met INL Cargo. Zij staan bekend om het volledig ontzorgen van bedrijven op het gebied van logistiek. En Staffchain is dé ontzorger als het gaat om personeelswerving.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak als het gaat om personeelswerving voor Management & Office personeel. Met onze vacaturepakketten kan je zelf bepalen welke tools je wel en niet wilt gebruiken. Van werving in eigen beheer tot premium uitbesteding, het is allemaal mogelijk.

Onze werkwijze voor Management & Office Personeel

Het lijkt zo simpel, zeker nu het zo makkelijk is om een vacature overal online te plaatsen en zo direct een grote groep mensen te bereiken. Toch blijft werving een vak apart. Want het gaat erom dat je de juiste kandidaten bereikt, via de juiste kanalen en met de juiste boodschap. Daarom beginnen wij altijd met het opstellen van een vacaturetekst die past bij jouw bedrijf en het profiel van de kandidaat waar je naar op zoek bent. Wil je meer weten over hoe we dit aanpakken?

Lees hier meer over in onze werkwijze of bel ons eens op om over onze pakketten te praten! We denken graag met je mee. Je bereikt ons op 085 902 2100.