Management & Office Personeel Den Bosch

Op zoek naar management- en officepersoneel in de regio Den Bosch, Breda, Eindhoven of Tilburg? Het tekort aan toptalent in deze functies vereist een creatieve oplossing. Bij Staffchain hebben we een uitgebreid netwerk van ervaren management- en officeprofessionals. Of je nu een betrouwbare Operationeel Manager of ander management- en officepersoneel nodig hebt, wij kunnen je helpen. Met bijna 15 jaar ervaring in werving en selectie brengen wij je in contact met geschikte kandidaten uit ons netwerk, en dat alles tegen een aantrekkelijke prijs!

Op zoek naar Management & Office Personeel in de buurt van Den Bosch? 

Als je op zoek bent naar een topkandidaat voor een management- en officefunctie, wil je dat diegene zo snel mogelijk aan de slag kan. Maar hoe vind je de juiste persoon? Daar kunnen wij je bij helpen. Bij ons heb je de keuze om de invulling van je vacature volledig aan ons over te laten, of om gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk en de meer dan 20 jobboards waar wij mee werken. Jij bepaalt hoe wij je ondersteunen en welk prijskaartje eraan verbonden is.

Als je direct goed van start wilt gaan en zo min mogelijk tijd wilt besteden aan de werving, bekijk dan onze verschillende pakketten en extra's waarmee je het pakket steeds verder kunt uitbreiden! Met onze pakketten kun je het wervingstraject zelf samenstellen op basis van jouw behoeften en bedrijf.

*****
"
Vóórdat wij bij Staffchain kwamen, ontvingen wij te weinig reacties op vacatures die we zelf hebben geplaatst. Verder vonden wij de traditionele recruitment fee te hoog, gezien de frequente baanwisselingen in de arbeidsmarkt, en kozen daarom voor een vacaturepakket via Staffchain.
Via de kanalen van Staffchain is onze vacature van Senior Manager Operations uitgezet en binnen enkele weken vervuld. Voor ons is deze hybride manier van werven betaalbaar en succesvol gebleken.

Alexander – INL Cargo

 

Wij zijn trots op onze samenwerking met INL Cargo. Zij staan bekend om het volledig ontzorgen van bedrijven op het gebied van logistiek. En Staffchain is dé ontzorger als het gaat om personeelswerving.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak als het gaat om personeelswerving voor Management & Office personeel. Met onze vacaturepakketten kan je zelf bepalen welke tools je wel en niet wilt gebruiken. Van werving in eigen beheer tot premium uitbesteding, het is allemaal mogelijk.

Recruitment Management & Office Personeel, een vak apart

Het lijkt zo simpel, zeker nu het zo makkelijk is om een vacature online te gooien en zo direct een grote groep mensen te bereiken. Toch blijft werving en selectie een vak apart. Want het gaat erom dat je de juiste kandidaten bereikt in de regio Den Bosch, via de juiste kanalen en met de juiste boodschap. Daarom beginnen wij altijd met het opstellen van een vacaturetekst die past bij jouw bedrijf en het profiel van de kandidaat waar je naar op zoek bent. Wil je meer weten over hoe we dit aanpakken? Lees meer over onze werkwijze of bekijk onze vacaturepakketten om te zien wat wij voor je kunnen betekenen!