Management & Office Personeel Amsterdam

Op zoek naar management- en officepersoneel in de regio Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Hilversum? Het tekort aan toptalent in deze functies vereist een creatieve oplossing. Bij Staffchain hebben we een uitgebreid netwerk van ervaren management- en officeprofessionals. Of je nu een betrouwbare Facilitair manager of ander management- en officepersoneel nodig hebt, wij kunnen je helpen. Met bijna 15 jaar ervaring in werving en selectie brengen wij je in contact met geschikte kandidaten uit ons netwerk, en dat alles tegen een aantrekkelijke prijs!

Wij helpen je aan Management & Office Personeel in de regio Amsterdam

Als je op zoek bent naar een topkandidaat voor een management- en officefunctie, wil je dat diegene zo snel mogelijk aan de slag kan. Maar hoe vind je de juiste persoon? Daar kunnen wij je bij helpen. Bij ons heb je de keuze om de invulling van je vacature volledig aan ons over te laten, of om gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk en de meer dan 20 jobboards waar wij mee werken. Jij bepaalt hoe wij je ondersteunen en welk prijskaartje eraan verbonden is.

Als je direct goed van start wilt gaan en zo min mogelijk tijd wilt besteden aan de werving, bekijk dan onze verschillende pakketten en extra's waarmee je het pakket steeds verder kunt uitbreiden! Met onze pakketten kun je het wervingstraject zelf samenstellen op basis van jouw behoeften en bedrijf.

*****
"
Vóórdat wij bij Staffchain kwamen, ontvingen wij te weinig reacties op vacatures die we zelf hebben geplaatst. Verder vonden wij de traditionele recruitment fee te hoog, gezien de frequente baanwisselingen in de arbeidsmarkt, en kozen daarom voor een vacaturepakket via Staffchain.
Via de kanalen van Staffchain is onze vacature van Senior Manager Operations uitgezet en binnen enkele weken vervuld. Voor ons is deze hybride manier van werven betaalbaar en succesvol gebleken.

Alexander – INL Cargo

 

Wij zijn trots op onze samenwerking met INL Cargo. Zij staan bekend om het volledig ontzorgen van bedrijven op het gebied van logistiek. En Staffchain is dé ontzorger als het gaat om personeelswerving.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak als het gaat om personeelswerving voor Management & Office personeel. Met onze vacaturepakketten kan je zelf bepalen welke tools je wel en niet wilt gebruiken. Van werving in eigen beheer tot premium uitbesteding, het is allemaal mogelijk.

Recruitment voor Management & Office Personeel: Een Vak Apart

Het lijkt eenvoudig, vooral nu het zo gemakkelijk is om een vacature online te plaatsen en direct een groot aantal mensen te bereiken. Toch is werving en selectie een vak apart. Het draait erom dat je de juiste kandidaten bereikt, via de juiste kanalen en met de juiste boodschap. Bij Staffchain begrijpen we dit als geen ander.

We beginnen altijd met het opstellen van een vacaturetekst die perfect aansluit bij jouw bedrijf en het gewenste profiel van de kandidaat. Maar daar houdt het niet op. Ons ervaren team van recruitmentprofessionals zorgt ervoor dat jouw vacature de juiste doelgroep bereikt en dat potentiële kandidaten worden verleid om te solliciteren.

Of je nu op zoek bent naar een bekwame manager, een efficiënte office-medewerker of een toegewijde teamleider, wij hebben de kennis, ervaring en het netwerk om de perfecte match te vinden. Benieuwd naar onze aanpak? Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het werven van Management & Office personeel.

Lees meer over onze werkwijze of bekijk onze vacaturepakketten om te zien wat wij voor je kunnen betekenen!