Werving & Selectie Facilitair en Logistiek personeel in het Zuiden van Nederland

Ben je op zoek naar gekwalificeerd personeel in verschillende functies binnen planning, facilitair beheer, logistiek en supply chain? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze expertise in werving en selectie kunnen we je op diverse manieren helpen bij het vinden van nieuwe collega's, en jij bepaalt zelf hoeveel dit kost met een op maat gemaakt vacaturepakket!

Met bijna 20 jaar ervaring in het selecteren van professionals in logistiek en facilitair beheer kunnen we met recht zeggen dat we experts zijn in ons vakgebied. We hebben al vele kandidaten geplaatst in functies zoals medewerker planning & inkoop, inkoper, facilitair medewerker huisvesting, facilitair manager, commercieel inkoper, logistiek medewerker, supply chain coördinator, medewerker export, demand planner, senior magazijnmedewerker, logistiek administratief medewerker, transportplanner, inkoop assistant, warehouse manager, team coördinator transport en orderverwerker. Onze bemiddelingen hebben plaatsgevonden in steden zoals Breda, Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Maastricht en Venlo.

Bepaal zelf hoe je Facilitair of Logistiek personeel werft

Wil je jouw vacature op zoveel mogelijk plekken onder de aandacht brengen en de sollicitaties zelf ontvangen? Of wil je er niet teveel tijd aan kwijt zijn en geef je het gehele wervingstraject liever uit handen? Jij vraagt, wij draaien. Het kan allemaal. We willen namelijk dat het wervingstraject past bij jouw wensen én portemonnee.

Bekijk via de button hieronder onze pakketten. En kies degene die het beste bij jouw werving past!

*****
"Staffchain heeft ons geholpen met de invulling van een lastige vacature. Met de nodige vasthoudendheid is de vacature nu perfect ingevuld. We hebben de samenwerking en flexibiliteit gewaardeerd. Waar het echter om gaat, is het resultaat en dat is er. Dus Staffchain, TOP gedaan.
"

Kees Winkel, Weiss Technik Nederland

Recruitment Facilitair en Logistiek personeel

Succesvol bemiddelen vergt drie kernpunten: ken je kandidaat, ken de organisatie voor wie de kandidaat komt te werken en ken het vak! Wij snappen dat een bedrijfscultuur net zo belangrijk is als de competenties van de kandidaat. Hoe goed een kandidaat ook is, hij of zij moet ook precies in het juiste plaatje passen. Om dat traject zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, maken wij graag kennis met de organisatie.

Zelf je wervingsmenu samenstellen? Kijk snel naar onze werkwijze of vacaturepakketten om tot jouw juiste keuze te komen.