Commercieel en Retail personeel Utrecht

Ben je op zoek naar commercieel en retail personeel in Utrecht of omgeving en wil je deze nieuwe collega(‘s) zo snel mogelijk aannemen zonder dat het je veel geld kost? Dan is Staffchain binnenkort jouw favoriete partner op het gebied van werving en selectie!

Werving en selectie anno nu

Bij ons werken we met vacaturepakketten, wat misschien nieuw voor je is. In tegenstelling tot traditionele recruitment heb je hierbij zelf de controle over wat we voor je doen en welk prijskaartje daaraan hangt. Of je nu op zoek bent naar retail personeel, commercieel personeel, of een combinatie van beiden, wij kunnen je helpen!

Het startpunt blijft echter altijd hetzelfde: het (her)schrijven van jouw vacaturetekst en het plaatsen van je vacature op meer dan 20 landelijke job boards, waaronder de Nationale Vacaturebank.

Dit vormt de basis van elk vacaturepakket, waarop je verder kunt bouwen aan jouw ideale pakket. Je hebt volledige vrijheid om dit zelf te bepalen, of wij kunnen met je meedenken. Maar maak je geen zorgen, het is zeker niet ingewikkeld!

******
"De afgelopen jaren hebben wij via Staffchain 30 interne medewerkers aangetrokken. Ik ervaar de samenwerking als gedreven, resultaatgericht en constructief. Vooral het contact na afronding opdracht wordt door onze nieuwe medewerkers als prettig ervaren."

André Schuijl, JobXion

 

Onze aandachtspunten bij recruitment 

Bij Staffchain begrijpen we het belang van een doelgericht recruitmentproces. Daarom geven wij jou de vrijheid om te bepalen in hoeverre wij deel uitmaken van jouw wervingstraject voor commercieel of retail personeel. Ongeacht de gekozen betrokkenheid, hanteren wij een consistente aanpak in al onze diensten en pakketten. Onze focus ligt op een snelle bemiddeling, zodat je geen geschikte kandidaten misloopt, en op het creëren van een goede match. We geloven namelijk dat een kandidaat niet alleen op papier moet passen, maar ook binnen jouw bedrijf en team. Lees meer over onze werkwijze of ga direct naar de vacaturepakketten om jouw pakket samen te stellen!