Commercieel en Retail personeel Rotterdam

Ben je in de regio Rotterdam op zoek naar talent in commerciële functies zoals een commercieel medewerker binnendienst, recruiter, accountmanager, commercieel manager of customer service medewerker? Of zoek je specifiek naar een retail collega? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij bieden werving en selectie en het beste van alles is dat je zelf de controle hebt over de kosten. We helpen je graag bij het vinden van de juiste nieuwe collega!! 

Bepaal zelf hoe je commercieel en retail personeel werft

Bij ons kan je gebruik maken van vacaturepakketten, wat wellicht nieuw voor je is. Met deze pakketten heb jij de controle over wat we voor je doen en welk prijskaartje daaraan hangt, in tegenstelling tot traditionele recruitment. Of je nu op zoek bent naar commercieel personeel, retail personeel of een combinatie hiervan, wij staan voor je klaar!

Het startpunt van elk pakket is het (her)schrijven van jouw vacaturetekst en het plaatsen van je vacature op meer dan 20 landelijke job boards, waaronder de Nationale Vacaturebank. Op deze manier kan je snel starten met het vinden van jouw ideale kandidaat. Vanaf hier kan je verder bouwen aan jouw ideale pakket, met volledige vrijheid om dit zelf te bepalen of wij kunnen met je meedenken. Maar maak je geen zorgen, het is zeker niet ingewikkeld!

*****
"De afgelopen jaren hebben wij via Staffchain 30 interne medewerkers aangetrokken. Ik ervaar de samenwerking als gedreven, resultaatgericht en constructief. Vooral het contact na afronding opdracht wordt door onze nieuwe medewerkers als prettig ervaren."

André Schuijl, JobXion

 

 

Een professionele bemiddeling staat voorop 

Ons streven is om jou snel en professioneel de juiste kandidaat te kunnen aanbieden voor de commerciële functie. Daarom staan er bij ons drie kernpunten centraal: kennis van het bedrijf, kennis van de functie en kennis van het vakgebied. We begrijpen namelijk dat naast de competenties van een kandidaat, een goede match met het bedrijf van groot belang is. Om dit traject optimaal te begeleiden, willen we graag jouw bedrijf en vacature leren kennen. Op die manier kunnen we een passende campagne realiseren. Lees uitgebreider over onze aanpak op werkwijze of ga naar onze vacaturepakketten om jouw pakket samen te stellen!