Commercieel en Retail personeel Amsterdam

Ben je op zoek naar een betrouwbare accountmanager, sales manager, commercieel medewerker binnendienst, recruiter, customer service medewerker of ander commercieel personeel? Wij helpen je uit de brand! En dit op een manier die net anders is dan hoe je het gewend bent van recruitment. 

Hoe werven we jouw commerciële en retail collega dan?

Het is misschien nieuw voor je, maar wij werken met vacaturepakketten. In tegenstelling tot de traditionele recruitment bepaal je zo zelf wat we voor je doen en welk prijskaartje hieraan hangt. Wel is het startpunt altijd hetzelfde, namelijk het (her)schrijven van jouw vacaturetekst en een plaatsing van je vacature op meer dan 20 landelijke job boards waaronder Nationale Vacaturebank en Indeed. 

Dit vormt de essentiële basis van elk vacaturepakket, waarop je verder kunt bouwen aan jouw ideale pakket voor het zoeken naar personeel voor jouw commerciële openstaande vacature. Je hebt volledige vrijheid om dit zelf te bepalen, of wij kunnen met je meedenken. Maak je echter geen zorgen, het is zeker niet ingewikkeld!

*****
"De afgelopen jaren hebben wij via Staffchain 30 interne medewerkers aangetrokken. Ik ervaar de samenwerking als gedreven, resultaatgericht en constructief. Vooral het contact na afronding opdracht wordt door onze nieuwe medewerkers als prettig ervaren."

André Schuijl, JobXion

 

Recruitment commercieel en retail personeel 

Ons talent ligt in een snelle en kwalitatieve bemiddeling tussen bedrijf en kandidaat. Hierbij kijken we naast de competenties ook hoe goed een kandidaat in jullie bedrijf zal passen. Het streven is namelijk altijd een bemiddeling waar jij en de kandidaat lang blij mee zijn. En daarom maken we ook graag kennis met jouw organisatie. 

Zelf je wervingsmenu samenstellen? Kijk snel naar onze werkwijze of vacaturepakketten om tot jouw juiste keuze te komen.