Administratief & Secretarieel personeel Rotterdam

Ben je op zoek naar een collega die helemaal thuis is in de wereld van financiën en/of administratie? Een enorm goede management assistent, administratief medewerker, administrateur, office manager en ga zo maar door? Met onze diensten en ons bereik, brengen wij je in contact met toppers op deze gebieden! En je houdt hierbij zelf in de hand wat we doen en hoeveel dit jou kost.  

Hoe werven wij administratief en secretarieel personeel?

Eigenlijk is er van alles mogelijk. Wat we precies doen en hoe intensief we aan de slag gaan, ligt bij jou. Wil je bijvoorbeeld dat wij het gehele traject van je overnemen en door blijven zoeken totdat jij je nieuwe collega hebt? Of wil je een deel van de werving liever in eigen hand houden? Dan kan dat ook! Bij Staffchain hebben we namelijk op maat gemaakte pakketten. Waardoor er altijd een pakket is dat past bij jouw organisatie en vacature.

Benieuwd? Bekijk dan meteen ons aanbod:

"Staffchain onderscheidt zich van de concurrent door een snelle opvolging en het aanbrengen van een hoog aantal kandidaten. Gegarandeerde reactie van een partner die meedenkt en luistert naar de input van z’n klant. Prettig samenwerken.”

Kristof Benoit, Securex

Werving en selectie waar klanten voor terugkomen

Recruitment bestaat uit zoveel meer dan een vacature online plaatsen. Want hoe bereik je de juiste doelgroep op het juiste platform? En hoe zorg je ervoor dat je intern niet teveel tijd kwijt bent aan in de invulling van je openstaande vacature? Wij denken graag met je mee. En met onze ervaring in recruitment (inmiddels alweer bijna 15 jaar), weten we precies waar je op moet letten in een wervingstraject. Wil je meer weten over onze aanpak? Ga dan naar de pagina Werkwijze of neem contact met ons op, we leggen het gerust aan je uit! Bel ons op 085 9022100