Administratief & Secretarieel personeel Nijmegen

Ben je op zoek naar een collega die helemaal thuis is in de wereld van financiën en/of administratie? Met ons netwerk aan medewerkers in dit vakgebied kunnen wij je in contact brengen met jouw nieuwe collega! En je houdt hierbij zelf de regie, ook over hoeveel het je kost. 

Hoe werven wij secretarieel en administratief personeel?

Eigenlijk is er van alles mogelijk. Wat we precies doen en hoe intensief we aan de slag gaan, ligt bij jou. Wil je bijvoorbeeld dat wij het gehele traject van je overnemen en door blijven zoeken totdat jij je nieuwe collega hebt? Of wil je een deel van de werving liever in eigen hand houden? Dan kan dat ook! Bij Staffchain hebben we namelijk op maat gemaakte pakketten. Waardoor er altijd een pakket is dat past bij jouw organisatie en vacature.

Benieuwd? Bekijk dan meteen ons aanbod:

"Staffchain onderscheidt zich van de concurrent door een snelle opvolging en het aanbrengen van een hoog aantal kandidaten. Gegarandeerde reactie van een partner die meedenkt en luistert naar de input van z’n klant. Prettig samenwerken.”

Kristof Benoit, Securex

Werving en selectie, gericht op de lange termijn

Met alweer 10 jaar ervaring in de werving en selectie, weten we als geen ander hoe je tot een goede bemiddeling komt. Ten eerste is het van belang dat je als recruiter snel kan schakelen met het bedrijf en de kandidaat, om ervoor te zorgen dat een goede kandidaat je niet ontglipt. Ook kijken we hierbij of er sprake is van een match qua team, past diegene wel bij jouw bedrijf en jullie werkwijze? Door ons te richten op deze punten, weten we naar wie we op zoek moeten gaan om tot een fijne bemiddeling te komen. Lees meer over onze aanpak op de pagina Werkwijze of bel ons eens op om deze te bespreken. Je bereikt ons op 085 9022100. Tot snel!