Personeel gezocht

Heb jij het gevoel dat je al overal naar personeel gezocht hebt, zowel online als offline, maar heb je nog steeds niet de talenten gevonden waar je naar op zoek bent? Dan is het tijd om nader kennis te maken met Staffchain. Wij staan klaar voor iedereen die al op alle mogelijke manieren naar personeel gezocht heeft, maar natuurlijk ook voor iedereen die aan het begin van de zoektocht naar talent al bij ons terecht komt. Wij zetten ons in om voor jou de juiste kandidaten te vinden voor al je openstaande vacatures. Met onze hulp kun jij snel aan de slag met de juiste talenten.

Steeds meer personeel gezocht advertenties

We zien zowel online als offline een grote hoeveelheid personeel gezocht advertenties. Het is dan ook zo dat we op dit moment te maken hebben met een zeer krappe arbeidsmarkt die zich over steeds meer branches verspreidt. Steeds meer sectoren krijgen te maken met personeelstekorten, in meer of mindere mate. Voorheen konden bedrijven kiezen uit tal van kandidaten die solliciteerden, nu kunnen kandidaten kiezen uit tal van bedrijven waarbij zij solliciteren. Het toenemende aantal personeel gezocht advertenties laat ook zien dat steeds meer bedrijven moeite hebben met het vinden van de juiste kandidaten voor openstaande functies. Staffchain zet zich in om wél de juiste personen aan de juiste werkgevers én functies te koppelen.

Kandidaten vinden die perfect bij de vacature passen

Het vinden van personeel is in de basis niet altijd moeilijk. Het vinden van personeel dat perfect binnen het gewenste profiel past is een stuk lastiger! Werkzoekenden weten dat bedrijven te maken hebben met personeelstekorten. Zij maken hier gebruik van door te solliciteren op functies die zij onder normale omstandigheden wellicht niet zouden kunnen krijgen. Hier kunnen we de werkzoekenden ook geen ongelijk in geven. Toch, voor bedrijven betekent het vaak dat er gewoon geen goede matches worden gevonden en dat er veel tijd en energie verloren gaat aan het doornemen van sollicitaties van mensen die niet volledig binnen het profiel passen. Wij gaan op zoek naar de kandidaten die wél volledig binnen het profiel passen. Daar worden bedrijven én kandidaten veel gelukkiger van!

Het aantal personeel gezocht advertenties verlagen

Ons doel is het aantal personeel gezocht advertenties effectief te verlagen door de juiste kandidaten in contact te brengen met de juiste werkgevers. Ben jij op zoek naar personeel voor jouw bedrijf, dan spreken wij hiervoor een netwerk aan met maar liefst 965.000 potentiële kandidaten. Op die manier weten wij altijd de beste matches te vinden en dat is de weg naar een effectieve verlaging van het aantal personeel gezocht advertenties.

Personeel gezocht? Dit kunnen wij voor jou doen!

Als jij naar personeel zoekt voor je bedrijf, wat kunnen wij dan voor jou doen? Simpel! Wij bieden jou een maatwerk dienstverlening, zodat jij niet betaalt voor services waar je geen gebruik van maakt. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar de juiste kandidaten voor jouw openstaande vacature(s), zodat je op korte termijn al kunt gaan samenwerken met talenten die echt bij jouw bedrijf passen. Ben jij benieuwd naar wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Bel dan naar 085 – 90 22 100 of stuur een mail naar info@staffchain.nl. Wij informeren en adviseren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden.