Samenwerking om trots op te zijn - Baanbrekers

Het vinden van de juiste kandidaat die zowel bij de vacature als bij het bedrijf aansluit kan een tijdrovend proces zijn. Staffchain biedt hier de oplossing voor met onze verschillende vacaturepakketten. Je kiest als klant namelijk zelf het wervingsproces. En dat heeft Baanbrekers ook gedaan!

Baanbrekers is het leer-, werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk. Hun doel is om iedereen zo volwaardig als mogelijk mee te laten doen aan de maatschappij en aan werk.  Bij Baanbrekers hebben ze een gevarieerd aanbod in vacatures, waarbij ze zelf ook geregeld op zoek zijn naar nieuw talent voor hun eigen organisatie.

Trots op samenwerking
Sinds eind 2021 helpen wij Baanbrekers bij hun zoektocht en hebben we als samenwerkingspartner al vele vacatures mogen vervullen. Wij zijn trots op onze samenwerking met Baanbrekers. En genieten van de mooie review die wij mochten ontvangen. Tipje van de sluier… 😊

"We raden Staffchain aan, omdat zij de expertise hebben in het betaald adverteren en weten wat het beste werkt in de huidige markt."

Lees de complete review op onze klantenpagina 'BaanbrekersBaanbrekers Staffchain

We staan al in de startblokken voor de volgende vacature van Baanbrekers. 

Samenwerking om trots op te zijn - Baanbrekers
Meer nieuws? Volg ons op social media