Baanbrekers

''Voor we bij Staffchain kwamen hadden we last van een te lage vindbaarheid van de vacatures en daardoor weinig sollicitanten.

Staffchain gaf ons advies en ging aan de slag met het betaald adverteren van onze vacatures. Zoals de Trajectbegeleider Nieuwkomers en Meewerkend Voorman. Hierdoor begon het te lopen en werd het aantal sollicitaties verhoogt!

We raden Staffchain aan, omdat zij expertise hebben in het betaald adverteren. Maar ook door de aandacht die zij geven aan onze vacatures, wat erg fijn is. Er wordt actief meegedacht over de vacature inhoud, de functie titel en wat het beste werkt in de huidige markt van werkzoekenden.''

Suzan - Baanbrekers

Bedrijfsprofiel

Baanbrekers is het leer-, werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk. Ze laten talent werken!

Hun doel is om iedereen zo volwaardig als mogelijk mee te laten doen aan de maatschappij en aan werk. Bij Baanbrekers geloven ze erin dat iedereen het talent heeft om het beste uit zichzelf te halen. Soms gaat dat gemakkelijk en soms is er wat meer voor nodig. Het komt hierbij aan op leren, werken en groeien.

En werk is niet het enige waar het om draait bij Baanbrekers. Ook dragen zij bij aan de sociale ontwikkeling van de talenten zoals opleiden en het verfijnen van de sociale vaardigheden. Is betaald werk niet mogelijk? Dan zorgt Baanbrekers voor een tijdelijk inkomen. Baanbrekers denkt altijd in mogelijkheden.

De kernwaarden zijn dan ook: Professionaliteit, Ondernemerschap en Samenwerking. Meedoen aan de maatschappij en aan werk is hun streven voor iedereen.

Onze Samenwerking

Sinds eind 2021 is Baanbrekers een samenwerkingspartner van Staffchain. En met succes! We hebben sinds die tijd vele vacatures mogen vervullen, waardoor Baanbrekers tot op de dag van vandaag nog steeds bij ons terugkomt. Doordat Baanbrekers zich inzet om iedereen mee te laten doen in de maatschappij, hebben ze een gevarieerd aanbod in vacatures. Van Meewerkend Voorman tot Senior HR Adviseur tot Fraude Specialist en ga zo maar verder. Waarbij de Trajectbegeleider Nieuwkomers er uit sprong met maar liefst 37(!) sollicitaties!

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van de vacatures waarbij wij voor Baanbrekers aan de slag zijn geweest: