De Stromer ervaring

Sinds een aantal maanden is MyStromer één van onze wervingspartners. We gaan samen op zoek naar nieuw personeel. En daarom willen wij jou meegeven waarom het zo tof is om voor deze organisatie te werken. Want MyStromer is niet zomaar een organisatie. Zij staan ergens voor. They are here to change!

Here to change

MyStromer staat voor een nieuw tijdperk in de urbane mobiliteit. Zo beantwoorden zij met nieuwe technologieën en Zwitserse ingenieursvaardigheden de uitdagingen van het stadsverkeer. Een mooie combinatie. Zo ontwikkelen ze bij MyStromer krachtige speed pedelecs met geïntegreerd design, volledige connectiviteit en uitstekende rijeigenschappen. Perfect voor woon-werkverkeer, het verbreken van ochtendroutines, het vermijden van overvolle bussen en het zoeken naar een parkeerplaats. Want, het rijden van een Stromer bike geeft jou vooral plezier en gemak.

Rijden met een Stromer bike is dan ook de toekomst van mobiliteit, duurzaamheid en rijplezier. Mobiliteit betekent vrijheid en de speed pedelecs zijn ideaal voor groeiende steden.

Kernwaarden MyStromer

Bij MyStromer zijn ze pas tevreden met 120%. Werknemers geven hart en ziel voor de producten, de klanten én het milieu. Dit komt doordat MyStromer goed voor haar werknemers zorgt. Het team staat net als de klanten op één!

En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. MyStromer is inmiddels marktleider geworden in acht markten. En vertegenwoordigd in elf anderen. Maar waar ze het meest trots op zijn is toch wel de 102.000 Stromers die elke dag onderweg zijn op een duurzame manier. En het worden er steeds meer!

Werken bij MyStromer

Jij staat achter deze missie van MyStromer en wil graag een bijdragen geven aan een betere wereld. Daarom is dit de ideale werkgever voor jou. Op dit moment staan onderstaande vacatures online. Dus solliciteer snel!

 

De Stromer ervaring
Meer nieuws? Volg ons op social media