Checklist na het afnemen van een vacaturepakket

Heb ik alles? En wat moet ik nog doen? Het zijn vragen die we ons kunnen voorstellen na het afnemen van een vacaturepakket. Het is namelijk een uniek concept en de kans is groot dat je nog niet eerder een modulair vacaturepakket hebt aangeschaft. De kans is ook best groot dat je dat wel vaker gaat doen trouwens! Maar...... hierbij proberen we antwoord te geven op de meest gestelde vragen.

 

1. Je offerte zit in de mail en nu?

Onze offerte is standaard zeven dagen geldig en je hebt dus even de tijd om te overleggen met een collega. Vervolgens kun je door middel van een handige betaallink gewoon per iDEAL betalen. Dat gaat net zo eenvoudig als dat je schoenen koopt! Zodra de betaling binnen is, krijgen wij een seintje en gaan we meteen voor je aan de slag. Wil je liever niet door middel van iDEAL betalen, dan kan dat uiteraard ook gewoon achteraf door middel van een factuur. In dat geval stuur je ons gewoon een mailtje en gaan wij voor je aan de slag.

2. Hoe snel gaat dat?

Supersnel! Zodra jij het offerte-formulier op onze website invult, krijgen wij meteen een mailtje en nemen we direct contact met je op en gaan we aan de slag. Je kunt als bijlage namelijk je vacaturetekst meesturen en beloofd is beloofd: als jij de offerte invult, een vacaturetekst meestuurt en akkoord gaat met de offerte, staat deze binnen een werkdag online op onze website en diverse landelijke jobboards!

3. En wie ontvangt de sollicitaties?

Die ontvang je rechtstreeks in je mail! Zodra iemand solliciteert, zie jij direct welk vlees je in de kuip hebt. Het is wel zo netjes om iedereen persoonlijk een reactie te sturen natuurlijk. Ben je daar te druk voor of heb je daar geen zin in? Dan kunnen wij dat uiteraard ook gewoon voor je doen! Via het offerteformulier kun je zien dat je deze service kunt aanklikken en wij nemen het werk uit handen voor je.

4. En als ik iemand heb gevonden?

Dat is nu juist de bedoeling! Dus daar zijn we heel blij mee en daar hoef je niets extra's voor te betalen uiteraard. Wij faciliteren je zoektocht naar de juiste persoon, maar jij profiteert daarvan optimaal. Je betaalt dus alleen voor het pakket en onze hulp, maar daarna ben je vrij om aan te nemen wie je wilt en daar zijn geen extra kosten aan verbonden. Hiermee plaatsen we ons tussen de duurdere werving- en selectiebureaus en jobboards (waarbij je zelf nog veel werk moet doen) in en ben jij nooit meer kwijt dan nodig is.

5. Misschien wil ik wel meer mensen aannemen!

Vooral doen als die kans zich voordoet. Het is uiteraard mogelijk dat tussen al die sollicitaties meerdere kandidaten zitten die geschikt zijn. Jij bepaalt zelf hoeveel kandidaten je aanneemt. Mochten drie geschikte kandidaten solliciteren, dan mag je die alledrie gewoon aannemen. Zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt. Leuk voor ons, leuk voor jullie en leuk voor drie nieuwe werknemers!

6. Ik heb een vacaturepakket aangeschaft, maar wil graag extra hulp

Dat kan. Het unieke aan onze dienstverlening is namelijk dat je heel eenvoudig kunt opschalen en daarmee niet meer geld kwijt dan nodig is. Als je achteraf bijvoorbeeld toch graag gebruik wilt maken van een mailing naar onze kandidatendatabase, dan kan dat gewoon. Of wil je misschien zelfs opschalen naar Volledige Uitbesteding? Dan kan dat ook en worden de basiskosten van je vacaturepakket in mindering gebracht op de uiteindelijke fee. Zo betaal je altijd wat je ook daadwerkelijk hebt afgenomen zonder extra kosten!

 

Heb je nog andere vragen? Neem vooral contact met ons op!