Frequently Asked Questions

Vragen, vragen, vragen..... We hebben niet voor alles een antwoord, maar hopelijk ben je hier al wel verder mee geholpen!

 

Modulair? Hoe werkt dat dan?

Onze vacaturepakketten zijn inderdaad modulair. Dat houdt in dat je zelf kunt bepalen wat je kiest en wat je niet kiest. Een aantal producten staan echter vast. Logisch, want je wilt je vacature bij ons uitzetten. Ongeacht wat je kiest, zetten we je vacature dus online op onze eigen website, kijken naar de vacaturetekst en verspreiden de vacature via onze social media kanalen en diverse landelijke jobboards. Voor de rest heb je echter zelf de keuze wat je kiest en waarbij wij je kunnen helpen!

Wat is daar zo uniek aan?

Ons unieke concept is het opschalen. Grote kans dat je al meteen je kandidaat vindt, maar het kan natuurlijk zijn dat dit niet gebeurd en je toch gebruik wilt maken van extra dienstverlening. Bijvoorbeeld een mailing naar onze kandidaten database van enkele tienduizenden kandidaten. Dat kan! En wat uniek is, je betaalt puur per service en je hoeft niet achteraf opnieuw een pakket aan te schaffen. Zo ben je nooit meer geld kwijt dan nodig is!

Gaat dat online net zo snel als wanneer ik bel?

Ja! Misschien nog wel sneller! Zodra jij het formulier op onze website invult, krijgen wij meteen een mailtje en gaan we direct aan de slag. Je kunt als bijlage namelijk je vacaturetekst meesturen en beloofd is beloofd: als jij de offerte invult en een vacaturetekst meestuurt, staat deze binnen een werkdag online op onze website en diverse landelijke jobboards!

Hoe betaal ik?

Ook dat kun je zelf bepalen! Onze offerte is standaard zeven dagen geldig en je hebt dus even de tijd om te overleggen met een collega. Vervolgens kun je door middel van een handige betaallink gewoon per iDEAL betalen. Dat gaat net zo eenvoudig als dat je schoenen koopt! Zodra de betaling binnen is, krijgen wij een seintje en gaan we meteen voor je aan de slag. Wil je liever niet door middel van iDEAL betalen, dan kan dat uiteraard ook gewoon achteraf door middel van een factuur.

Hoe gaat dat met sollicitaties?

Die ontvang je rechtstreeks in je mail! Zodra iemand solliciteert, zie jij direct welk vlees je in de kuip hebt. Het is wel zo netjes om iedereen persoonlijk een reactie te sturen natuurlijk. Ben je daar te druk voor of heb je daar geen zin in? Dan kunnen wij dat uiteraard ook gewoon voor je doen! Via het offerteformulier kun je zien dat je deze service kunt aanklikken en wij nemen het werk uit handen voor je.

Zijn er extra kosten aan verbonden als ik een kandidaat aanneem uit het pakket?

Nee! Dat is het mooie aan onze dienstverlening. Wij faciliteren je zoektocht naar de juiste persoon, maar jij profiteert daarvan optimaal. Je betaalt dus alleen voor het pakket en onze hulp, maar daarna ben je vrij om aan te nemen wie je wilt en daar zijn geen extra kosten aan verbonden. Hiermee plaatsen we ons tussen de duurdere werving- en selectiebureaus en jobboards (waarbij je zelf nog veel werk moet doen) in en ben jij nooit meer kwijt dan nodig is.

Mag ik meerdere mensen aannemen uit een lopend vacaturepakket?

Jazeker! Je neemt het vacaturepakket af en grote kans dat je daar een heel leuke kandidaat aan over hebt gehouden! Maar stel dat je nog veel meer kandidaten uit hetzelfde profiel wilt werven, kan dat dan? Uiteraard! Jij bepaalt zelf hoeveel kandidaten je aanneemt. Mochten drie geschikte kandidaten solliciteren, dan mag je die alledrie gewoon aannemen. Leuk voor ons, leuk voor jullie en leuk voor drie nieuwe werknemers!

 

Mocht je toch nog een andere vraag hebben? Stel deze dan gewoon door ons een berichtje te sturen!