Collega gezocht

Collega gezocht! Dat is het eerste wat je roept als je op zoek bent naar nieuw personeel. Maar wat nu? Hoe kom jij aan de collega die bij jouw organisatie en vacature past? Daar geven wij bij Staffchain graag antwoord op.

Wat ga je doen als je een collega zoekt?

Het eerste wat je waarschijnlijk gaat doen als jij een nieuwe collega zoekt, is het schrijven van een vacaturetekst. Hierin ga je beschrijven wat jullie organisatie doet, wat de vrijgekomen functie inhoudt en natuurlijk wat je zoekt in de nieuwe collega. En waarom die nieuwe collega die je zoekt moet solliciteren op jouw vacature. Je beschrijft dat ene wat deze vacature speciaal maakt.

Nadat je de vacaturetekst geschreven hebt wil je dat deze zo veel mogelijk zichtbaarheid krijgt. Als de vacature bij een zo groot mogelijk publiek in beeld komt is de kans groter dat de ideale kandidaat deze ook te zien krijgt. Dit kan je doen door de vacature bijvoorbeeld te delen via je eigen website en Social Media kanalen.

Vervolgens wil je dat de juiste kandidaten solliciteren en bij jouw organisatie op gesprek komen. Dit stukje komt overigens ook weer terug in de vacaturetekst. Waar je de lezer kan sturen om te solliciteren. Maar ook laat weten wat voor collega je precies zoekt, met wat voor talenten en ervaring. Hierdoor zullen alleen de kandidaten reageren die jij graag als nieuwe collega ziet.

Collega gezocht

Hoe kan Staffchain helpen bij het zoeken naar een nieuwe collega?

Wij van Staffchain zijn jouw wervingspartner. Dat wil zeggen dat we samen met jou op zoek gaan naar de nieuwe collega! Wij mixen onze recruitment en marketing skills om het gewenste resultaat te behalen.

Zo herschrijven wij vacatureteksten, door er een marketingsausje overheen te gooien. Zodat jouw vacature aantrekkelijk is, leesbaar, vindbaar, met call to action, ga zo maar door. Daarnaast kunnen wij jouw vacature de zichtbaarheid geven die het verdiend. Dit doen wij door de vacature uit te zetten op zo’n 20 jobboards, waaronder de meest bezochte van Nederland! De kans dat jouw nieuwe collega de vacature leest wordt dus steeds groter.

Ten slotte zorgen wij ervoor dat de weg naar solliciteren zo simpel mogelijk is. Zodat die ene collega ook daadwerkelijk zijn of haar interesse gaat tonen en bij jou op gesprek komt.

Van collega gezocht naar collega gevonden

Zoals je ziet maken wij het pad vrij van collega gezocht naar collega gevonden! En jij wil dit natuurlijk ook. Bekijk daarvoor meteen onze vacaturepakketten. Waarmee jij jouw nieuwe collega al vanaf €499,- zou kunnen vinden.