Retail & Horeca personeel

Ben je op zoek naar een betrouwbare medewerker voor in de winkel, horeca, detailhandel of beauty branche? Wij regelen de professional die jij wilt inhuren! Met inmiddels al bijna 15 jaar ervaring in recruitment, kunnen wij jou de juiste ondersteuning bieden in het werven van retail of horeca personeel.

We draaien al een tijdje mee, maar begrijpen als geen ander dat de markt blijft veranderen. En zo ook de behoefte aan personeel in de detailhandel en horeca. Tegenwoordig ziet de horeca er enorm anders uit dan 20 jaar geleden en ook winkelen draait veel meer om de beleving dan het afvinken van je boodschappenlijstje. En dit vraagt ​​om ander personeel. Medewerker die bij jouw organisatie passen en de bezoekers aan jouw café, restaurant, winkel of beauty shop kunnen voorzien van goed en oprecht advies. 

Bepaal zelf hoe je detailhandel van horecapersoneel werft

Maar goed, de behoefte aan personeel blijft altijd bestaan. En de behoefte om dit personeel te werven zonder hier teveel tijd en geld aan kwijt te zijn blijft ook onveranderd. Daarom zijn wij een tijd geleden van start gegaan met een nieuwe manier van werven, waarbij je zelf in de hand hebt hoeveel tijd en geld dit je kost! Een wervingstraject dat past bij jouw behoefte en budget. 

Onze achtergrond ligt in de traditionele recruitment en op basis van onze kennis en ervaring hebben we een aantal vacaturepakketten opgesteld waarmee we jouw nieuwe collega's kunnen werven. Zo betaalt je voor ons goedkoopste pakket maar  149, - euro en kunnen we voor dit bedrag al op zoek naar jouw toekomstige werknemer. Wij (haar) schrijver jouw vacaturetekst en zetten deze uit op meer dan 20 landelijke jobboards, waaronder betaald op de Nationale Vacaturebank. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan ons  Vacaturepakket Instap .

Omdat 'Niet iedere vacature Zich zelfs Makkelijk Laat invullen, verstrekken wij ook uitgebreidere Pakketten aan Waarmee Jouw vacature Meerdere keren Bovenaan op de Nationale Vacaturebank Komt, Waarmee je Een Gerichte mailing naar onze ruime Kandidaten databank Kunt versturen é n Een bedrijfspagina (en hiermee meer exposure ) op onze website krijgt. Omdat onze pakketten aan te vullen zijn met verschillende losse opties, stel jij zo jouw eigen wervingsproces samen! En wil je toch voor het oude vertrouwde Volledige Uitbesteding gaan? Dan kan dit natuurlijk ook. Hierbij blijven we doorzoeken totdat jij jouw nieuwe collega hebt gevonden.

"Staffchain heeft ons geholpen met de invulling van een laatste vacature. Met de vereiste vasthoudendheid is de vacature nu perfect ingevuld. We hebben de samenwerking en flexibiliteit gewaardeerd. Waar het echter om gaat, is het resultaat en dat is er. Dus Staffchain, TOP gedaan. "

Kees Winkel, Weiss Technik Nederland

Met een stevige achtergrond in rekrutering durven we ons talent wel te benoemen: een snelle en professionele bemiddeling tussen bedrijf en kandidaat. Met ervaring in de bemiddeling van werknemers in diverse posities, kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar personeel voor in de bediening, een winkelmedewerker, shopmanager, bedrijfsleider, cateringmedewerker, detailmedewerker, cateringmedewerker, beautysalon medewerker of ander horeca en retail personeel. 

Werving detailhandel en horeca personeel

Succesvol bemiddelen vergt in onze ogen drie soorten kennis. Kennis van het vak, van de kandidaat en van het bedrijf waar hij of zij aan de slag gaat. Bepalen of er een match is tussen kandidaat en bedrijf, is alleen mogelijk wanneer je deze drie goed genoeg kent. En daar hebben wij ons werk van gemaakt. Daarom vinden we het zo belangrijk om jouw behoeften in kaart te brengen.

Wij snappen dat een bedrijfscultuur net zo belangrijk is als de competenties van de kandidaat. Hoe goed een kandidaat ook is, hij of zij moet ook precies in het juiste plaatje passen. Om dat traject zo goed mogelijk te kunnen, maken wij graag kennis met de organisatie. Hoe we dit doen, wordt altijd in overleg met jou bekeken. Maar we zorgen ervoor dat we jouw organisatie en vacature goed genoeg kennen om de vacature goed uit te zetten. Meer weten over hoe we te werk gaan? Lees hier meer over onze  werkwijze  of ga direct naar het overzicht van  vacaturepakketten .