Retail & Horeca personeel

  • Je wil geen duizenden euro's betalen voor de werving aan horeca & retail personeel;
  • Je hebt geen recruitment expertise;
  • Er komen maar geen sollicitaties binnen;
  • Je weet niet waar je moet beginnen;
  • Hoe schrijf je überhaupt een goede vacaturetekst?

En wij helpen jou met onze recruitment- en marketingexpertise naar meer zichtbaarheid, sollicitaties én jouw nieuwe collega in de horeca en retail! Zonder dure fee achteraf zoals bij een werving en selectiebureau.

Jouw online wervingspartner

Ben je op zoek naar een medewerker voor in de winkel, horeca, detailhandel of beauty branche? Wij regelen de professional die jij wilt inhuren! Met inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring in het werven van personeel, kunnen wij jou de juiste ondersteuning bieden in het werven van retail of horeca personeel. Staffchain is jouw online wervingspartner!

We draaien al een tijdje mee, maar begrijpen als geen ander dat de markt blijft veranderen. En zo ook de behoefte aan personeel in de detailhandel en horeca. Tegenwoordig ziet de horeca er enorm anders uit dan 20 jaar geleden en ook winkelen draait veel meer om de beleving dan het afvinken van je boodschappenlijstje. Medewerkers die bij jouw organisatie passen en de bezoekers aan jouw café, restaurant, winkel of beauty shop kunnen voorzien van goed en oprecht advies. 

Bepaal zelf hoe je detailhandel van horecapersoneel werft

Maar goed, de behoefte aan personeel blijft altijd bestaan. En de behoefte om dit personeel te werven zonder hier teveel tijd en geld aan kwijt te zijn blijft ook onveranderd. Daarom zijn wij een tijd geleden van start gegaan met een nieuwe manier van werven, waarbij je zelf in de hand hebt hoeveel tijd en geld dit je kost! Een wervingstraject dat past bij jouw behoefte en budget. 

Onze achtergrond ligt in de traditionele werving en selectie en op basis van onze kennis en ervaring hebben we een aantal vacaturepakketten opgesteld waarmee we jouw nieuwe collega's kunnen werven. Zo kan je al een vacaturepakket aanvragen vanaf 499, - euro, waarmee wij al de zoektocht naar jouw nieuwe werknemer kunnen beginnen. Wij (her)schrijven jouw vacaturetekst en zetten deze uit op meer dan 20 landelijke jobboards, waaronder betaald op de Nationale Vacaturebank. 

Omdat niet iedere vacature zich zelf makkelijk laat invullen, bieden wij ook uitgebreidere pakketten aan. Zoals pakket Extra en Premium. Waarmee jouw vacature meerdere keren bovenaan op de Nationale Vacaturebank komt te staan, waarmee je een gerichte mailing naar onze ruime kandidaten databank kunt versturen én waarbij wij een 4 of zelfs 6 weekse online campagne opstarten. Zodat jouw vacature nog meer bereik krijgt bij beschikbare kandidaten. Omdat onze pakketten aan te vullen zijn met verschillende losse opties, stel jij zo jouw eigen wervingsproces samen! 

"Staffchain heeft ons geholpen met de invulling van een laatste vacature. Met de vereiste vasthoudendheid is de vacature nu perfect ingevuld. We hebben de samenwerking en flexibiliteit gewaardeerd. Waar het echter om gaat, is het resultaat en dat is er. Dus Staffchain, TOP gedaan. "

Kees Winkel, Weiss Technik Nederland

Met ervaring in de bemiddeling van werknemers in diverse posities, kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar personeel voor in de bediening, een winkelmedewerker, shopmanager, bedrijfsleider, cateringmedewerker, detailmedewerker, cateringmedewerker, beautysalon medewerker of ander horeca en retail personeel. 

Werving detailhandel en horeca personeel

Om het wervingsproces zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw behoeftes en budget kan je zelf de mate van samenwerken bepalen! Wil je de werving grotendeels in eigen hand houden? Zodat bijvoorbeeld de sollicitaties rechtstreeks bij jou in de inbox terecht komen. Of wil je liever zo veel mogelijk uitbesteden? In dat geval pakken wij zo veel mogelijk wervingstaken op ons. Bekijk onze vacaturepakketten om te kijken wat het beste bij jouw organisatie past.

Daarnaast bestaat elk pakket uit een duurloop van zes weken. Zodra wij een akkoord hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag! Tussendoor blijven wij monitoren en evalueren hoe wij samen aan zo veel mogelijk sollicitaties kunnen komen. Is er een match? Top, dan zijn wij allebei blij! Geen match? Dan zijn er nog verschillende opties om alsnog die geschikte kandidaat te werven. Bekijk hier onze volledige werkwijze

Of plan meteen een gesprek met ons in om de werving naar jouw nieuwe collega te beginnen!