Werving & Selectie personeel in Maatschappelijk & Overheid in Oost Nederland

Met onze jarenlange ervaring in diverse branches, waaronder het werven en selecteren van personeel voor onderwijs- en overheidsinstellingen, zijn wij in staat om geschikte kandidaten te vinden voor een breed scala aan functies binnen deze sectoren. Of het nu gaat om onderwijsassistenten, pedagogisch medewerkers, onderzoekers en wetenschappelijk medewerkers, secretaresses, receptionisten, beleidsmedewerkers of adviseurs - wij kunnen helpen bij het aantrekken van de juiste kandidaat.

Met bijna 15 jaar ervaring in de werving en selectie van professionals, hebben wij ons inmiddels bewezen als een betrouwbare en deskundige partner voor organisaties binnen de onderwijs- en overheidssector. Onze expertise stelt ons in staat om snel en efficiënt geschikte kandidaten te vinden en deze voor te stellen aan onze opdrachtgevers.

Wij hebben reeds tal van kandidaten bemiddeld voor dit soort functies in verschillende steden zoals Deventer, Enschede en Zwolle. Onze brede ervaring en uitgebreide netwerk stellen ons in staat om in te spelen op de specifieke behoeften van onze opdrachtgevers en hen te voorzien van gekwalificeerd personeel.

Kortom, als je op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare partner voor het werven en selecteren van personeel binnen de onderwijs- en overheidssector, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen helpen bij het aantrekken van geschikte kandidaten voor jouw organisatie.

Bepaal zelf hoe je onderwijs en overheid personeel werft

Wil je jouw vacature op zoveel mogelijk plekken onder de aandacht brengen en de sollicitaties zelf ontvangen? Of wil je er niet teveel tijd aan kwijt zijn en geef je het gehele wervingstraject liever uit handen? Jij vraagt, wij draaien. Het kan allemaal. We willen namelijk dat het wervingstraject past bij jouw wensen én portemonnee.

Bij ons heb jij de touwtjes in handen als het gaat om werving! Wil je zelf graag de CV's selecteren en kandidaten uitnodigen voor een gesprek? Dan heb jij de regie in handen tijdens het wervingsproces. Maar misschien wil je juist tijd besparen en de werving volledig aan ons uitbesteden. In dat geval neemt Staffchain het volledige proces op zich en sturen we alleen de juist geselecteerde kandidaten naar je door.

Bekijk vacaturepakketten

"We raden Staffchain aan, omdat zij expertise hebben in het betaald adverteren. Maar ook door de aandacht die zij geven aan onze vacatures, wat erg fijn is. Er wordt actief meegedacht over de vacature inhoud, de functie titel en wat het beste werkt in de huidige markt van werkzoekenden.''

Suzan, Baanbrekers (overheidsorganisatie)

Recruitment voor personeel in onderwijs en overheid

Met onze expertise in het werven en selecteren van geschikte kandidaten voor verschillende branches en functies, kunnen wij jouw organisatie in Overijssel helpen bij het vinden van de juiste kandidaten. Als wervingspartner bieden wij betrouwbare en professionele diensten die volledig op maat zijn gemaakt voor jouw specifieke behoeften. Kies voor Staffchain en laat ons jouw wervingsproces naar een hoger niveau tillen!

Zelf je wervingsmenu samenstellen? Kijk snel naar onze werkwijze of vacaturepakketten om tot jouw juiste keuze te komen.

Op zoek naar de beste wervingsoplossing voor jouw organisatie in Overijssel? Geen probleem! Bij StaffChain begrijpen we dat elke organisatie uniek is, en daarom bieden wij op maat gemaakte wervingsoplossingen die perfect aansluiten op jouw behoeften.

Ben je benieuwd naar onze diensten en werkwijze? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We beantwoorden graag al jouw vragen en helpen je bij het vinden van de beste oplossing voor jouw organisatie. Stuur ons gewoon een e-mail op info@staffchain.nl of bel ons op 085 9022100. We horen graag van je!

Of plan direct een belafspraak: