Administratief & Financieel personeel

Ben je op zoek naar een betrouwbare financieel administratief medewerker, receptionist, office manager, secretaresse, administratieve medewerker, administrateur, financieel manager, management assistent, controller of ander administratief of financieel personeel? Dan helpen wij je verder! En je bepaalt zelf hoeveel je hieraan kwijt bent. Staffchain ondersteunt je namelijk in de werving van je nieuwe collega, maar doet dit nét even anders dan de traditionele bureaus. 

Bepaal zelf hoe je administratief of financieel personeel werft

Wil je jouw vacature gewoon op zoveel mogelijk jobboards plaatsen en zelf de reacties binnenkrijgen? Of laat jij liever het gehele traject (met screening en al) over aan onze recruiters? Met onze vacaturepakketten stel je zelf het traject samen zodat deze aansluit op jouw behoefte en budget. 

Zo kun je jouw nieuwe collega al vinden met een pakket van 99,- euro. Hoe dit werkt? Voor dit bedrag neem je ons Instappakket af, waarna wij jouw vacaturetekst (her)schrijven en de vacature uitzetten op de Nationale Vacaturebank en nog 20 andere landelijke jobboards. 

Maar er is natuurlijk meer mogelijk! Als jij het idee hebt dat jouw vacature wat lastiger te vervullen is of wanneer je zoveel mogelijk geschikte kandidaten wilt bereiken, kun je kiezen voor een pakket Compleet en Extra. Deze pakketten bieden je net wat meer opties, waardoor je bereik groter is en je geen toppers misloopt. Bij deze pakketten komt je vacature namelijk meerdere keren bovenaan te staan op de jobboards, wordt de vacaturetekst geheel geoptimaliseerd qua vindbaarheid en versturen wij een mailing naar passende kandidaten in onze database (bestaande uit 965.000 mensen). Je kunt er ook voor kiezen van start te gaan met het Instappakket en deze op een later moment om te zetten in een ander pakket. Hierbij worden de vaste opties waar je al voor betaald hebt in mindering gebracht.

"Staffchain onderscheidt zich van de concurrent door een snelle opvolging en het aanbrengen van een hoog aantal kandidaten. Gegarandeerde reactie van een partner die meedenkt en luistert naar de input van z’n klant. Prettig samenwerken.”

Kristof Benoit, Securex

Recruitment administratief en financieel personeel

Waarin wij ons onderscheiden is onze werkwijze en ons vermogen om snel te schakelen met jouw bedrijf en de kandidaat. Zo blijven de lijntjes kort en heb jij zo snel mogelijk een potentiële nieuwe collega op gesprek. En met onze ervaring in de werving van administratief en financieel personeel bereik je met ons de juiste kandidaten voor jouw vacature. Zo vinden we samen kandidaten die niet alleen over de juiste competenties beschikken, maar ook passen binnen jouw bedrijfscultuur.

Hoe wij de werving en selectie van onze klanten aanpakken? Dit lees je terug bij onze werkwijze of vertellen we graag in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op via de Contactpagina of bel ons op 085 9022100!