Administratief & Financieel personeel

Ben je op zoek naar een betrouwbare financieel administratief medewerker, receptioniste, office manager, secretaresse, administratieve medewerker, administrateur, financieel manager, management assistent, controller of ander administratief of financieel personeel? Dan helpen wij je verder! En je bepaalt zelf hoeveel je hieraan kwijt bent. Staffchain ondersteunt je namelijk in de werving van je nieuwe collega, maar doet dit nét even anders dan de traditionele werving- en selectiebureaus. 

Bepaal zelf hoe je administratief of financieel personeel werft

Wil je jouw vacature gewoon op zoveel mogelijk jobboards plaatsen en zelf de reacties binnenkrijgen? Of laat jij liever het gehele traject (met screening en al) over aan onze recruiters? Met onze vacaturepakketten stel je zelf het traject samen zodat deze aansluit op jouw behoefte en budget. 

Zo kun je jouw nieuwe collega al vinden met een pakket vanaf 499, - euro. Hoe werkt dit? Wij gaan aan de slag en herschrijven de vacaturetekst. Vervolgens zetten wij de vacature uiteen op de Nationale Vacaturebank en nog 20 andere landelijke jobboards. Daarnaast starten wij een online campagne die twee weken zal duren.

Maar er is natuurlijk meer mogelijk! Als jij het idee hebt dat jouw vacature meer aandacht en promotie kan gebruiken om zoveel mogelijk kandidaten te bereiken, kun je kiezen voor een pakket Extra of Premium. Deze pakketten bieden je meer opties aan, waardoor je bereik groter is en je geen toppers misloopt. Bij deze pakketten komt je vacature namelijk meerdere keren bovenaan te staan ​​op de jobboards, wordt de vacaturetekst geheel geoptimaliseerd qua vindbaarheid en versturen wij een mailing naar passende kandidaten in onze database (bestaande uit 965.000 mensen). Bij pakket Extra en Premium wordt teven de online campagne verlengd en zetten wij visuele content op jouw vacaturepagina. Waardoor wij een nog beter resultaat kunnen behalen.

“Staffchain onderscheidt zich van z’n concurrenten door een snelle opvolging en het aanbrengen van een hoog aantal kandidaten. Gegarandeerde reactie van een wervingspartner die meedenkt en luistert naar de input van z’n klant. Prettig samenwerken.”

Kristof Benoit, Securex

Werving administratief en financieel personeel

Als online wervingspartner gaan wij meteen voor je aan de slag nadat jij het desbetreffende vacaturepakket aangevraagd hebt! De looptijd hiervan is zes weken. Waarin wij samen met jou als wervingspartner er alles aan gaan doen om tot een succesvol resultaat te komen: een nieuwe collega voor jouw organisatie! Waarin wij ons willen onderscheiden is de service door snel te schakelen met jouw bedrijf en de kandidaat. Zo blijven de lijntjes kort en heb jij zo snel mogelijk een nieuwe collega op gesprek. En met onze ervaring in de werving van administratief en financieel personeel bereik je met ons de juiste kandidaten voor jouw vacature. Zo vinden we samen kandidaten die niet alleen over de juiste competenties beschikken, maar ook passen binnen jouw bedrijfscultuur.

Hoe wij de werving en selectie van onze klanten aanpakken? Dit lees je terug bij onze werkwijze of vertellen wij graag in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op via de Contactpagina of bel ons op 085 9022100 !