Werving & Selectie Facilitair en Logistiek personeel in West Nederland

Ben je op zoek naar gekwalificeerd personeel in planning, facilitair beheer, logistiek en supply chain? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze expertise in werving en selectie kunnen we je op diverse manieren helpen bij het vinden van nieuwe collega's, en jij bepaalt zelf de kosten met ons op maat gemaakte vacaturepakket!

Met bijna 20 jaar ervaring in het selecteren van professionals in logistiek en facilitair beheer zijn we ware experts in ons vakgebied. We hebben al talloze kandidaten geplaatst in functies zoals medewerker planning & inkoop, inkoper, facilitair medewerker huisvesting, facilitair manager, commercieel inkoper, logistiek medewerker, supply chain coördinator, medewerker export, demand planner, senior magazijnmedewerker, logistiek administratief medewerker, transportplanner, inkoop assistant, warehouse manager, team coördinator transport en orderverwerker. Onze bemiddelingen hebben plaatsgevonden in steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Alkmaar en Den Haag.

Bepaal zelf hoe je facilitair of logistiek personeel werft

Wil je jouw vacature zo breed mogelijk verspreiden en zelf de sollicitaties ontvangen? Of wil je liever het hele wervingstraject uit handen geven en er niet te veel tijd aan besteden? Bij ons is alles mogelijk. We willen namelijk dat het wervingstraject aansluit bij jouw wensen én budget.

Bekijk onze pakketten via de onderstaande knop en kies degene die het beste past bij jouw wervingsbehoeften!

*****
"Staffchain heeft ons geholpen met de invulling van een lastige vacature. Met de nodige vasthoudendheid is de vacature nu perfect ingevuld. We hebben de samenwerking en flexibiliteit gewaardeerd. Waar het echter om gaat, is het resultaat en dat is er. Dus Staffchain, TOP gedaan.
"

Kees Winkel, Weiss Technik Nederland

Recruitment logistiek en facilitair personeel

Succesvol bemiddelen vergt drie kernpunten: ken je kandidaat, ken de organisatie voor wie de kandidaat komt te werken en ken het vak! Wij snappen dat een bedrijfscultuur net zo belangrijk is als de competenties van de kandidaat. Hoe goed een kandidaat ook is, hij of zij moet ook precies in het juiste plaatje passen. Om dat traject zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, maken wij graag kennis met de organisatie.

Zelf je wervingsmenu samenstellen? Kijk snel naar onze werkwijze of vacaturepakketten om tot jouw juiste keuze te komen.