Werving & Selectie Facilitair en Logistiek personeel in Noord Nederland

Ben je op zoek naar gekwalificeerd personeel in planning, facilitair beheer, logistiek en supply chain? Zoek dan niet verder! Bij ons vind je de juiste oplossingen. Met onze uitgebreide expertise in werving en selectie kunnen wij je op verschillende manieren helpen bij het vinden van nieuwe collega's. Bovendien bepaal je zelf de kosten met een op maat gemaakt vacaturepakket!

Met bijna 20 jaar ervaring in het selecteren van professionals in logistiek en facilitair beheer zijn wij echte experts in ons vakgebied. We hebben al talloze kandidaten geplaatst in diverse functies, waaronder medewerker planning & inkoop, inkoper, facilitair medewerker huisvesting, facilitair manager, commercieel inkoper, logistiek medewerker, supply chain coördinator, medewerker export, demand planner, senior magazijnmedewerker, logistiek administratief medewerker, transportplanner, inkoopassistent, warehouse manager, teamcoördinator transport en orderverwerker. Onze succesvolle bemiddelingen hebben plaatsgevonden in steden zoals Zwolle, Groningen, Assen, Leeuwarden, Emmen en Heerenveen.

Bepaal zelf hoe je Logistiek of facilitair personeel werft

Wil je jouw vacature op zoveel mogelijk plekken onder de aandacht brengen en de sollicitaties zelf ontvangen? Of wil je er niet teveel tijd aan kwijt zijn en geef je het gehele wervingstraject liever uit handen? Jij vraagt, wij draaien. Het kan allemaal. We willen namelijk dat het wervingstraject past bij jouw wensen én portemonnee.

Bekijk via de button hieronder onze pakketten. En kies degene die het beste bij jouw werving past!

"Staffchain heeft ons geholpen met de invulling van een lastige vacature. Met de nodige vasthoudendheid is de vacature nu perfect ingevuld. We hebben de samenwerking en flexibiliteit gewaardeerd. Waar het echter om gaat, is het resultaat en dat is er. Dus Staffchain, TOP gedaan."

Kees Winkel, Weiss Technik Nederland

Werving Logistiek en Facilitair personeel

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van het juiste personeel voor jouw planning, facilitair beheer, logistiek en supply chain. Samen zorgen we voor een succesvolle en duurzame match tussen werkgever en werknemer.

Zelf je wervingsmenu samenstellen? Kijk snel naar onze werkwijze of vacaturepakketten om tot jouw juiste keuze te komen.