Werving & Selectie Facilitair en Logistiek personeel in Midden Nederland

Ben je op zoek naar gekwalificeerd personeel in planning, facilitair beheer, logistiek en supply chain? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze expertise in werving en selectie kunnen we je op diverse manieren helpen bij het vinden van nieuwe collega's. Bovendien bepaal jij zelf hoeveel dit kost met een op maat gemaakt vacaturepakket!

Met bijna 20 jaar ervaring in het selecteren van professionals in logistiek en facilitair beheer zijn we ware experts in ons vakgebied. We hebben al vele kandidaten geplaatst in verschillende functies, zoals medewerker planning & inkoop, inkoper, facilitair medewerker huisvesting, facilitair manager, commercieel inkoper, logistiek medewerker, supply chain coördinator, medewerker export, demand planner, senior magazijnmedewerker, logistiek administratief medewerker, transportplanner, inkoop assistant, warehouse manager, team coördinator transport en orderverwerker. Onze bemiddelingen hebben plaatsgevonden in steden zoals Utrecht, Almere, Nijmegen, Amersfoort en Arnhem.

Bepaal zelf hoe je facilitair of logistiek personeel werft.

Wil je jouw vacature op zoveel mogelijk plekken onder de aandacht brengen en de sollicitaties zelf ontvangen? Of wil je er niet teveel tijd aan besteden en geef je liever het gehele wervingstraject uit handen? Bij ons is alles mogelijk. We willen namelijk dat het wervingstraject aansluit bij jouw wensen én budget.

Bekijk via de onderstaande knop onze pakketten en kies degene die het beste bij jouw wervingsbehoeften past!

*****
"Staffchain heeft ons geholpen met de invulling van een lastige vacature. Met de nodige vasthoudendheid is de vacature nu perfect ingevuld. We hebben de samenwerking en flexibiliteit gewaardeerd. Waar het echter om gaat, is het resultaat en dat is er. Dus Staffchain, TOP gedaan.
"

Kees Winkel, Weiss Technik Nederland

Recruitment Facilitair en Logistiek personeel

Om succesvol te bemiddelen, zijn drie kernpunten essentieel: begrijp de kandidaat, begrijp de organisatie waar de kandidaat komt te werken en begrijp het vakgebied! We begrijpen dat de bedrijfscultuur net zo belangrijk is als de vaardigheden van de kandidaat. Het is cruciaal dat een kandidaat niet alleen bekwaam is, maar ook perfect past binnen de organisatie. Om dit proces zo goed mogelijk te begeleiden, vinden we het belangrijk om de organisatie te leren kennen.

Zelf je wervingsmenu samenstellen? Kijk snel naar onze werkwijze of vacaturepakketten om tot jouw juiste keuze te komen.