Commercieel en Retail personeel Nijmegen

Als jij in de buurt van Nijmegen op zoek bent naar een commerciële topper ter aanvulling van je team, dan kunnen wij je helpen. Met inmiddels alweer 15 jaar ervaring in de werving en selectie van commercieel personeel, durven we onszelf wel een oude rot in het vak te noemen. En deze ervaring hebben we om kunnen zetten in een dienstverlening die je helemaal naar je eigen hand kunt zetten.

Bepaal zelf hoe jij commercieel en retail personeel werft

Bij ons werken we met vacaturepakketten, wat misschien nieuw voor je is. In tegenstelling tot traditionele recruitment heb je hierbij zelf de controle over wat we voor je doen en welk prijskaartje daaraan hangt. Of je nu op zoek bent naar retail personeel, commercieel personeel, of een combinatie van beiden, wij kunnen je helpen!
Het startpunt blijft echter altijd hetzelfde: het (her)schrijven van jouw vacaturetekst en het plaatsen van je vacature op meer dan 20 landelijke job boards, waaronder de Nationale Vacaturebank.

Dit vormt de basis van elk vacaturepakket, waarop je verder kunt bouwen aan jouw ideale pakket. Je hebt volledige vrijheid om dit zelf te bepalen, of wij kunnen met je meedenken. Maar maak je geen zorgen, het is zeker niet ingewikkeld!

*****
"De afgelopen jaren hebben wij via Staffchain 30 interne medewerkers aangetrokken. Ik ervaar de samenwerking als gedreven, resultaatgericht en constructief. Vooral het contact na afronding opdracht wordt door onze nieuwe medewerkers als prettig ervaren."

André Schuijl, JobXion

 

 

Recruitment commercieel en Retail personeel 

Onze recruitment afdeling heeft inmiddels jaren ervaring met de bemiddeling van commercieel en retail personeel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan functies zoals accountmanager, commercieel binnendienst medewerker, sales manager, commercieel manager, recruiter en customer service medewerker.

Zelf een pakket samenstellen? Ga direct naar onze vacaturepakketten om tot jouw juiste keuze te komen.