Werving- en selectiebureau

Ben jij op zoek naar een werving- en selectiebureau dat de zoektocht naar nieuw personeel nét even anders aanpakt dan ‘standaard’? Maak dan kennis met de mogelijkheden van Staffchain, dé werving- en selectiepartner die ervoor zorgt dat jij gegarandeerd gaat samenwerken met kandidaten die perfect passen bij jouw openstaande vacatures. Wij hebben een ruime ervaring opgebouwd en hebben al meer dan 1.000 opdrachtgevers blij kunnen maken met een match met de juiste talenten. Wij gaan ook graag voor jouw bedrijf aan de slag om het juiste personeel te vinden!

Wij zijn geen standaard werving- en selectiebureau

Misschien ben je al een tijdje op zoek naar een goed werving- en selectiebureau en heb je al websites van meerdere partijen bezocht. Hierbij zal je dan ongetwijfeld opgevallen zijn dat je vaak te maken krijgt met standaard servicepakketten die je de beste resultaten beloven. Voor jouw bedrijf en bedrijfsprestaties is het belangrijk dat jij werkt met medewerkers die perfect aansluiten bij de functie-eisen en -profielen. Kun je die talenten wel vinden middels de inzet van een standaard service? Wij zijn van mening dat het beter kan, en daarom biedt ons werving- en selectiebureau een maatwerk service. Wij geloven dat een unieke match alleen vindbaar is door middel van een unieke inzet binnen de zoektocht. Die inzet leveren wij graag.

Maatwerk van ons werving- en selectiebureau

Staffchain heeft een zeer groot netwerk, bestaande uit meer dan 965.000 potentiële kandidaten. Het is natuurlijk belangrijk om de juiste talenten uit dit netwerk te screenen en te koppelen aan de juiste vacatures. Dat is wat wij doen, vanuit een maatwerk dienstverlening. Als opdrachtgever kun jij bij ons werving- en selectiebureau zelf een vacaturepakket samenstellen zoals dit het best bij jou past. Het recruitmentproces wordt vervolgens op basis van jouw wensen en eisen samengesteld. Deze maatwerk service heeft als belangrijkste voordeel dat je in geen geval betaalt voor activiteiten die niet hoeven worden ingezet, maar die wel in rekening worden gebracht omdat zij in een standaard pakket zitten. Zo bieden wij je altijd uniek voordeel én het gewenste resultaat.

Wij vinden de juiste match voor jouw bedrijf

Bedrijfsprestaties liggen het hoogst wanneer er gewerkt wordt met mensen die optimaal passen binnen de functie die zij uitvoeren. Het is belangrijk dat een vacature wordt ingevuld door een talent dat voor 100 procent aan het gewenste profiel voldoet. Daar zetten wij ons dan ook graag voor in. Staffchain is hét werving- en selectiebureau dat de beste match vindt, voor elk bedrijf en voor elke vacature. Wij ontzorgen jou volledig, zodat jij geen tijd verliest aan het eindeloos zoeken naar het juiste personeel.

Maak nader kennis met ons werving- en selectiebureau

Als ervaren werving- en selectiebureau staan wij voor je klaar om het juiste personeel voor jouw bedrijf te vinden middels een maatwerk dienstverlening. Onze eerdere relaties zijn het bewijs dat onze manier van werken werkt, en wij zetten deze werkwijze ook graag voor jou in. Ben jij op zoek naar nieuw personeel voor je bedrijf? Maak dan nader kennis met de mogelijkheden van ons werving- en selectiebureau. Mail naar info@staffchain.nl of bel naar 085 – 90 22 100 voor meer informatie en advies. Wij zijn je graag van dienst.