Werving en selectie personeel

De werving en selectie van personeel uitbesteden aan een wervingspartner die altijd nét even een stapje verder gaat om de juiste kandidaat te vinden? Dan ben je bij Staffchain aan het juiste adres. Wij hebben niet alleen een veelzijdige ervaring in de werving en selectie van personeel, maar wij hebben ook een netwerk van maar liefst 965.000 potentiële kandidaten tot onze beschikking. Door de jaren heen zijn wij al meer dan 1.000 relaties met succes van dienst geweest. Natuurlijk zetten wij ons ook graag in voor jouw bedrijf als jij op zoek bent naar de beste talenten voor jouw openstaande vacatures.

Een maatwerk recruitmentproces voor werving en selectie van personeel

Bij Staffchain geloven we niet in standaard. Je vindt bij ons dan ook geen standaard dienstenpakketten voor de werving en selectie van personeel. Met standaard services vind je uitsluitend standaard kandidaten, terwijl wij juist de topkandidaten voor jou willen vinden. Wij hanteren daarom geen vaste pakketten, maar bieden jou de vrijheid om zelf een recruitmentproces vorm te geven voor de werving en selectie van personeel. Jij bepaalt welke tools we wel of niet aanspreken, welke diensten we wel of niet verlenen en op welke manier we samenwerken. Doordat je jouw eigen vacaturepakket samen kunt stellen bij ons betaal je dus nooit voor services die binnen het proces van werving en selectie van personeel niet worden aangesproken. Dat is wel zo voordelig!

Het vinden van de beste kandidaten

Voor veel bedrijven is het een uitdaging om personeel te vinden dat goed past bij het bedrijf, bij de bedrijfsmentaliteit én dat ook perfecte invulling biedt aan de vacature. Het vinden van talent is nu eenmaal niet eenvoudig, zeker niet in deze tijd. Staffchain beschikt over de ervaring, de kennis én de middelen om te zorgen voor een succesvolle werving en selectie van personeel. Wij vinden de beste kandidaten voor jouw openstaande vacature(s), en daar pluk jij de vruchten van.

Werving en selectie van personeel op jouw manier

Wij zorgen voor werving en selectie van personeel op jouw manier. Het enige dat jij hoeft te doen is een keuze maken uit de diverse diensten die wij aanbieden. Stel op die manier jouw eigen pakket samen en wij gaan ermee aan de slag. Weet je niet precies hoe jij het werving- en selectieproces het best vormgeeft voor jouw bedrijf? Dan denken wij natuurlijk graag met je mee en dragen we de beste mogelijkheden aan.

Jouw partner voor de werving en selectie van personeel

Zeker in deze tijd neemt werving en selectie van personeel veel tijd in beslag. Tijd die bedrijven eigenlijk helemaal niet hebben. Wanneer de ideale match dan niet gevonden wordt is de teleurstelling enkel groter. Staffchain is dé partner in werving en selectie van personeel, voor elk bedrijf. Wij vinden de beste talenten voor jouw onderneming en stellen de meest geschikte kandidaten aan je voor. Hierbij hanteren wij een unieke werkwijze waarbij jij nooit te veel betaalt. Ben jij klaar om de samenwerking aan te gaan of wil je meer informatie en advies over de werving en selectie van personeel door Staffchain? Neem dan contact met ons op. Mail naar info@staffchain.nl of bel naar 085 – 90 22 100. Wij zijn je graag van dienst.

Of bekijk onze vacaturepakketten: