Recruitment marketing

Recruitment marketing is in deze tijd dé manier om het juiste talent voor je bedrijf te vinden. Wegens de krappe arbeidsmarkt ontstaan er overal personeelstekorten en wordt het voor bedrijven steeds moeilijker om de juiste kandidaten voor vacatures te vinden. Je vergroot je kansen op het vinden van het juiste personeel door recruitment marketing in te zetten. Staffchain staat hierin graag voor je klaar. Wij gaan graag voor je aan de slag om kandidaten te vinden die perfect passen binnen het gewenste profiel van jouw openstaande vacatures.

Wat is recruitment marketing precies?

Wij hebben ons gespecialiseerd in recruitment marketing, maar wat is dat nu precies? Recruitment marketing wordt ook wel wervingsmarketing genoemd. Het is een vorm van marketing die zich richt op het toepassen van diverse tactieken en strategieën met als doel om de juiste talenten voor bedrijven te vinden. Als ervaren bureau kunnen wij een zeer groot netwerk van mogelijke kandidaten aanspreken om de juiste talenten voor een bedrijf te vinden. Kom jij bij ons terecht in je zoektocht naar goed personeel voor je onderneming? Dan weet je zeker dat wij de juiste middelen op het gebied van recruitment marketing inzetten om daadwerkelijk de beste kandidaten voor jou te vinden.

Waarom is recruitment marketing via Staffchain uniek?

Recruitment marketing via Staffchain is uniek. Dat is natuurlijk heel makkelijk gezegd, maar wat is het dan precies dat ons onderscheidt van alle andere bureaus die recruitment marketing aanbieden? Dat is eenvoudig. Wij bieden een maatwerk service in plaats van standaard pakketten waar je gebruik van kunt maken. Dit betekent dat wij echt volledig op maat gesneden services inzetten om voor jou het beste personeel te vinden. Daarnaast betekent het voor jou vooral ook dat je in geen geval betaalt voor activiteiten die wij helemaal niet voor jou uit hoeven te voeren. Je betaalt echt alleen voor zaken waar je ook daadwerkelijk gebruik van maakt en dat bespaart in de kosten.

Stel eenvoudig zelf je pakket samen

Bij Staffchain bieden we je de mogelijkheid om zelf een vacaturepakket samen te stellen, volledig op basis van jouw specifieke eisen en behoeften. Op basis daarvan gaan wij aan de slag met recruitment management, zodat we op een zo kort mogelijke termijn kunnen zorgen voor een passend resultaat. In deze tijd is het niet eenvoudig om zelf de juiste sollicitanten voor een vacature te vinden. Daarom nemen wij deze taak graag van je over, zodat jij verder kunt en snel kunt uitkijken naar een vruchtbare samenwerking met de juiste talenten.

Ontdek de waarde van onze recruitment marketing

Door op de juiste wijze om te gaan met recruitment marketing, waarbij een groot netwerk van kandidaten kan worden aangesproken, wordt er altijd succes geboekt. Wij brengen werkgevers in contact met de juiste kandidaten, zodat het aantal openstaande vacatures wordt teruggedrongen en personeelstekorten verdwijnen. Ben jij benieuwd naar wat onze recruitment marketing precies kan betekenen voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@staffchain.nl of te bellen naar 085 – 90 22 100. Wij helpen je graag verder.