Recruitment bureau

Een recruitment bureau maakt over het algemeen gebruik van een standaard dienstenpakket om de juiste kandidaten voor een bedrijf te vinden. Bij Staffchain pakken we dit nét even iets anders aan. Standaard is bij ons namelijk helemaal niet zo standaard. Wij zien onszelf dan ook niet als enkel een recruitment bureau of werving- en selectiebureau, maar wij nemen een unieke positie in. Vanuit deze positie bieden wij werkgevers een maatwerk dienstverlening en de vrijheid om het recruitmentproces zelf vorm te geven. Dát is de kracht van Staffchain!

Maatwerk service van ons recruitment bureau

Wij weten ons te onderscheiden van het gemiddelde recruitment bureau door een maatwerk dienstverlening aan te bieden. Elke werkgever is uniek, elke vacature is uniek. Dat betekent dat het proces om die ene geschikte kandidaat te vinden ook uniek hoort te zijn. Hier komt bij dat je als opdrachtgever graag de vrijheid hebt om zelf te bepalen welke tools er ingezet moeten worden voor het vinden van de ideale kandidaat voor jouw openstaande vacature. Soms wil je slechts een deel van het zoekproces uitbesteden, soms wil je gewoon gebruik kunnen maken van een premium service waarbij alles van A tot Z voor je geregeld wordt. Bij Staffchain kan het allemaal! Je kunt zelf jouw vacaturepakket samenstellen, precies zoals het bij jou past.

Bespaar kosten door zelf je vacaturepakket samen te stellen

Het gemiddelde recruitment bureau biedt een standaard service, de traditionele werving en selectie. Een belangrijk nadeel hiervan voor de werkgever is dat elk recruitment bureau het op nagenoeg dezelfde manier probeert om aan kandidaten te komen. Je betaalt het recruitment bureau dus voor taken die in jouw specifieke situatie helemaal niet uitgevoerd hoeven te worden. Zonde van de investering! Bij Staffchain kun je zelf jouw vacaturepakket samenstellen, zodat je altijd een op maat gemaakt pakket hebt dat bij jouw organisatie en vacature past. Dat is een makkelijke én eerlijke manier om kosten te besparen.

Méér dan zomaar een recruitment bureau

Staffchain zet zich in om de beste match te vinden voor jouw openstaande vacature(s). Dit doen wij op een manier die goed bij jou en je bedrijf past, en daarmee zijn wij méér dan zomaar een recruitment bureau. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste talenten in huis kunt halen, om topprestaties mee te bereiken en je team op hoog niveau mee aan te vullen. Daar worden alle partijen blij van!

Benieuwd naar de mogelijkheden van ons recruitment bureau?

Het vinden van talent is niet eenvoudig. Met onze hulp kun jij wél de samenwerking aangaan met een kandidaat die bij jouw bedrijf en binnen jouw team past. Als jij op zoek bent naar een ervaren partij die zich niet alleen opstelt als recruitmentbureau, maar die echt een unieke aanpak hanteert om succes te bereiken, dan staan wij voor je klaar. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden van ons recruitment bureau en wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@staffchain.nl of te bellen naar 085 – 90 22 100. Wij helpen je graag verder.

Of bekijk onze vacaturepakketten: