Personeel werven logistiek

  • Je wil geen hoge fee's achteraf betalen voor de werving van logistiek personeel;
  • Je hebt geen expertise op het gebied van werving;
  • Er komen geen sollicitaties binnen;
  • Je weet niet precies hoe je een converterende vacaturetekst schrijft;
  • En waar moet je überhaupt beginnen?

En wij helpen jou! Door middel van onze recruitment- en marketingexpertise brengen we jouw vacature naar meer zichtbaarheid, sollicitaties én jouw nieuwe collega in de logistiek! En zoals gezegd: zonder dure fee achteraf.

 

Logistiek personeel werven met Staffchain

Bij Staffchain doen wij het net even anders dan bij een werving- en selectiebureau. Wij werken namelijk met jou samen in plaats van dat we voor jou werken. Met een pakket dat aansluit op jouw behoeftes. Zo kan je ervoor kiezen om de werving grotendeels in eigen hand te houden, maar ook om de werving van logistiek personeel premium uit te besteden.

En daarom zijn wij de geschikte organisatie om jou te helpen met de zoektocht naar die nieuwe logistieke collega! Wij (her)schrijven de vacaturetekst voor jou. Zodat deze opvalt, meer zichtbaarheid én meer conversies krijgt! Dit houdt in dat de sollicitaties automatisch jouw inbox in komen. Waardoor jij binnenkort nieuw personeel hebt in de logistiek. Die wij samen met jou hebben geworven.

Dus bekijk meteen onze vacaturepakketten en kijk welke het beste bij jouw wensen aansluit!

 

Succesverhalen personeel werven logistiek

We gaan al een tijdje mee. Zo is Staffchain ontstaan uit de organisatie Schuijl Logistieke Projecten. We zijn als organisatie meegegroeid met de (krappe) arbeidsmarkt. Maar onze specialiteit is nog steeds om logistiek personeel te werven! Onze database staat vol met logistieke kandidaten. En wij weten zeker dat we ook voor jou een geschikte kandidaat kunnen vinden. 

Dus ben jij personeel aan het werven in de logistiek? Plan dan meteen een afspraak in. Zodat we samen kunnen kijken hoe we jou kunnen helpen bij het vervullen van je vacature!