Personeel werven horeca

  • Je wil geen duizenden euro's betalen voor de werving aan horeca personeel;
  • Je hebt geen recruitment expertise;
  • Er komen maar geen sollicitaties binnen;
  • Je weet niet waar je moet beginnen;
  • Hoe schrijf je überhaupt een goede vacaturetekst?

En wij helpen jou met onze recruitment- en marketingexpertise naar meer zichtbaarheid, sollicitaties én jouw nieuwe collega in de horeca! Zonder dure fee achteraf zoals bij een werving en selectiebureau.

 

Personeel werven met Staffchain

Wij van Staffchain zijn jouw online wervingspartner in de zoektocht naar horeca personeel! Normaal gesproken moet je voor het werven van personeel meteen een werving- en selectiebureau inhuren. Wat kan leiden tot torenhoge fee's die achteraf komen. Niet iedereen kan en wil dat betalen. Maar tegelijkertijd wil je wel de service en expertise behouden. Bij Staffchain kan dit!

Wij hebben namelijk een unieke manier van personeel werven, waaronder natuurlijk ook horeca personeel valt. Zo werken wij samen in plaats van voor de klant. Door samen te werken kunnen we het wervingsproces blijven optimaliseren. Wat uiteindelijk leidt tot meer zichtbaarheid, meer sollicitaties en een nieuwe collega!

Je kan ervoor kiezen om de werving zoveel mogelijk in eigen hand te houden, maar premium uitbesteding behoort ook tot de opties. Ben jij personeel aan het werven in de horeca? Bekijk dan onze vacaturepakketten via onderstaande button:

 

Succesverhalen personeel werven horeca

Doordat wij al vaker succes hebben gehad met het werven van personeel in de horeca, gaan wij graag de uitdaging met jou aan! Zo hebben wij bijvoorbeeld al horeca personeel geworven voor Gastrovino La Liguria in Scheveningen. Waar met één vacaturepakket al drie medewerkers op proef zijn! 

Daarnaast werken wij al een tijd samen met Copper Branch. De healthy fastfood keten van Nederland! Zij groeien zo hard, dat er binnen een jaar tijd twee nieuwe vestigingen geopend zijn. En bij een nieuwe vestiging hoort nieuwe horeca personeel! We kunnen met trots zeggen dat wij voor Copper Branch al meerdere vacatures ingevuld hebben, waaronder:

  • Een Restaurant Manager
  • Een Assistent Manager
  • Horecamedewerkers (hier zijn we de tel van kwijtgeraakt!)

Dus ben jij personeel aan het werven in de horeca? Twijfel dan niet en plan vrijblijvend een afspraak met ons in!