Personeel werven

Personeel werven kost veel tijd en deze tijd stop je natuurlijk liever in de groei en ontwikkeling van je bedrijf. Steeds meer ondernemers merken ook dat het lastiger wordt om goed personeel te vinden. Staffchain is dé ervaren wervingspartner voor bedrijven die tijd willen besparen én zeker willen zijn van de beste kandidaten voor de openstaande vacatures. Wij zetten ons in om de juiste talenten aan jouw bedrijf te koppelen. Wanneer wij personeel werven, dan doen wij dit middels een dienstverlening die op jou afgestemd is. Dat biedt interessante voordelen.

Personeel werven middels een maatwerk dienstverlening

Staffchain is geen marketingbureau, geen recruitmentbureau, geen jobboard en zelfs geen standaard werving- en selectiebureau. Wij nemen een unieke positie in, waarmee wij keer op keer zorgen voor de beste matches tussen werkgevers en kandidaten. Wanneer wij personeel werven, dan doen wij dit namelijk op basis van de wensen en behoeften van de opdrachtgever. Mogen wij voor jouw bedrijf personeel werven? Dan bepaal jij hoe het wervingsproces eruit komt te zien. Je hebt bij ons de vrijheid om je eigen vacaturepakket samen te stellen op basis van wat jij nodig hebt. Het belangrijkste voordeel hiervan is natuurlijk wel dat je niet betaalt voor services die niet voor jou worden ingezet, zoals vaak wel het geval is wanneer je gebruik maakt van een standaard pakket voor personeel werven.

Wij bereiken de kandidaten die jij niet wilt missen

Het kan voor bedrijven lastig zijn om de juiste talenten te bereiken. Je weet wat voor talent je nodig hebt, maar je weet niet waar je dit talent kunt vinden en hoe jij de juiste professionals aantrekt. Daar helpen wij je graag bij! Staffchain heeft een groot netwerk én beschikt over de juiste ervaring en middelen om de kandidaten te bereiken die jij aan wilt spreken.

Personeel werven zoals het bij jouw bedrijf past

Hou jij van controle en wil je wel profiteren van ondersteuning, maar het wervingsproces gewoon in eigen beheer houden? Dan regelen wij dit graag voor je. Ben jij juist op zoek naar een wervingspartner die voor je klaarstaat als de voorkeur uitgaat naar premium uitbesteding? Ook dan zit je goed bij Staffchain. Wij passen onze dienstverlening op jou aan, zodat jij er optimaal voordeel van ondervindt. Bij ons zit je niet vast aan standaard pakketten om personeel te werven, maar profiteer je echt van een maatwerk service die op jouw behoeften aansluit.

Personeel werven is een kunst – en die kunst bezitten wij!

Het is geen geheim. Personeel werven is een vak apart. De arbeidsmarkt is krap en veel bedrijven ervaren moeite met het vinden van een goede kandidaat voor een openstaande functie. Wij zien het als een uitdaging om voor elk bedrijf het juiste personeel te werven. Doordat wij een groot netwerk aan kunnen spreken, en de nodige ervaring toevoegen aan de zoektocht, vinden wij ook voor jouw bedrijf de ideale kandidaat. Personeel werven is niet zomaar ons vak, het is een passie. Deze passie zetten wij graag voor jou in. Wil jij meer weten? Stuur dan een mail naar info@staffchain.nl of bel naar 085 – 90 22 100. Wij vertellen je graag meer over wat wij precies voor jou kunnen betekenen.

Of bekijk onze vacaturepakketten: