Peek & Cloppenburg: Een nieuwe samenwerking om trots op te zijn!

Met groot enthousiasme delen we het nieuws over onze nieuwste klant: Peek & Cloppenburg, een internationaal modebedrijf met een indrukwekkende aanwezigheid in maar liefst 16 Europese landen met bijna 160 filialen. Samen gaan we aan de slag om de openstaande vacatures op een doeltreffende manier in te vullen met een van onze wervingscampagnes. 

Peek & Cloppenburg heeft al meer dan 120 jaar een gevestigde naam in de modewereld. Of je nu de voorkeur geeft aan de fysieke winkelervaring of liever online winkelt, ze bieden het allemaal! Met hun collectie van internationale luxemerken, trendy jonge labels en unieke eigen merken, vind je altijd iets wat bij jouw stijl past. Met meer dan 20.000 mode-items van wel 300 topmerken, ben je verzekerd van de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Bij Peek & Cloppenburg shop je op jouw manier.

Eerder dit jaar opende Peek & Cloppenburg een nieuwe winkel in Berlijn, de eerste zogeheten 'Conscious Fashion Store'. Duurzame mode staat hier centraal. Daarnaast is Peek & Cloppenburg niet te missen in The Mall of the Netherlands (Leidschendam), waar ze een winkeloppervlakte van 4500 vierkante meter hebben verdeeld over twee verdiepingen, waarmee het een van de grootste modezaken in het centrum is.

Peek & Cloppenburg samenwerking

Samenwerking Peek & Cloppenburg vacatures

De pas gevormde samenwerking tussen Peek & Cloppenburg en Staffchain heeft als eerste doel het vinden van talentvolle medewerkers voor de warehouses in Nijmegen en Rotterdam. Het modebedrijf is op zoek naar enthousiaste teamleden die bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken en te zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van alle magazijnwerkzaamheden.

Bij Peek & Cloppenburg kom je te werken in een inspirerende werkomgeving met talloze mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en een langdurige carrière. Als jij graag een rol wilt spelen in het succes van Peek & Cloppenburg en je carrière in de mode-industrie wilt starten, nodigen we je van harte uit om de onderstaande vacatures te bekijken en te solliciteren op de openstaande functies.

Vacature Medewerker Fashion Warehouse - Nijmegen
Als Medewerker Fashion Warehouse vervul je een essentiële rol bij het waarborgen van een efficiënte logistieke operatie in het magazijn van Nijmegen. Je zult betrokken zijn bij diverse taken, zoals het ontvangen van nieuwe voorraad, het verwerken van bestellingen en het organiseren van de opslag. Jij bent de drijvende kracht achter een soepel verloop van het magazijnproces en streeft altijd naar het beste resultaat.

 

Vacature Medewerker Fashion Logistics - Rotterdam
In Rotterdam speel je als Medewerker Fashion Logistics een cruciale rol in de logistieke activiteiten van het Peek & Cloppenburg-magazijn in deze bruisende stad. Jouw inzet en toewijding zijn van onschatbare waarde voor een vlekkeloze werking van het magazijn.

Solliciteer nu om deel uit te maken van het Peek & Cloppenburg-team!
Wacht niet langer!

 

Peek & Cloppenburg: Een nieuwe samenwerking om trots op te zijn!
Meer nieuws? Volg ons op social media