Werken bij Appministrate

Ben jij een cijferliefhebber en word je blij van finance en administratie? Werk je graag als onderdeel van een team om klanten te assisteren met hun financiële administratie? Dan zou de positie van Accountant (financiële administratie) in Lienden wel eens de perfecte match voor jou kunnen zijn! Je kunt ondernemers helpen bij het maken van cruciale financiële beslissingen en ervoor zorgen dat hun administratie altijd op orde is.

En als dit alles zich ook nog eens afspeelt in een prachtig pand in het hart van de Betuwe, te midden van koeien en schapen, is dat een geweldige bonus. Maak daarom snel kennis met Appministrate!

Waar Appministrate voor staat

Appministrate, gevestigd in Lienden, is een administratiekantoor dat zich onderscheidt door de administratieve last van haar klanten weg te nemen, met als doel de dag van de klant zowel plezieriger als moeitelozer te maken. Het bedrijf is in een groeifase en is momenteel op zoek naar nieuwe teamleden.

Of het nu gaat om ZZP'ers, eenmanszaken of MKB-bedrijven, velen van hen verlangen naar een zorgeloze benadering van hun administratie. Ze geven de voorkeur aan zich te concentreren op hun passie en het laten groeien van hun onderneming. Appministrate maakt dit mogelijk via hun geavanceerde online platform, dat geautomatiseerde oplossingen biedt binnen verschillende systemen.

Vacature Appministrate

Zelf werken bij Appministrate

Ben je op zoek naar een positie in financiële administratie? Zoek niet verder, want we hebben een openstaande vacature voor je; Accountant.

Of overweeg je misschien om op een andere manier waarde toe te voegen en ben je geïnteresseerd in het leren van de ins en outs van het vak als financieel administratief medewerker? In dat geval, stuur dan een e-mail naar info@staffchain.nl. Wij zorgen ervoor dat jouw sollicitatie bij Appministrate terechtkomt.

Werken bij Appministrate
Meer nieuws? Volg ons op social media