Review Copper Branch

De afgelopen tijd zijn wij samen met Copper Branch aan de slag gegaan om een volledig team te werven! Dit was een mooie uitdaging die wij in samenwerking met Copper Branch aangegaan zijn. Hoe het verlopen is kunnen zij beter zelf vertellen ;)

Review Copper Branch:

‘’Net als heel veel andere horecagelegenheden was ik op zoek naar medewerkers. En niet een paar om mijn team zomer-drukte-klaar te maken maar een heel team voor ons nieuwe restaurant in Rotterdam. Ga er maar eens aan staan.. Het restaurant werd gebouwd, de openingsdatum was bekend alleen nog even 12 medewerkers vinden..

Ik ben op zoek gegaan naar een organisatie die mij kon helpen en heb ik gevonden in Staffchain. We hebben met elkaar een goed plan van aanpak gemaakt en de lijnen tussen Staffchain tijdens de uitvoer hiervan kort gehouden. Zo hadden we een paar keer per week contact over mogelijke kandidaten, de opvolging hiervan en ging heel goed. Het begon zowaar te lopen en hebben zo voor de openingsdatum een leuk team aangenomen! Blij mee!’’

Zelf op zoek naar nieuw personeel?

Neem dan een kijkje op onze pagina met vacaturepakketten! Hier staat ons volledige aanbod aan waarmee jij binnenkort wellicht jouw nieuwe collega mag verwelkomen. Van werving in eigen hand tot premium uitbesteding. Voor elk budget een passend pakket!

 

 

Review Copper Branch
Meer nieuws? Volg ons op social media