Mooie samenwerking met Babypark en Babydump

Bij Staffchain hebben wij allerlei soorten samenwerkingspartners. Wat ons werk zo leuk maakt en de samenwerkingen zo succesvol! Je kan zelf het vacaturepakket kiezen dat bij jouw organisatie en vacature past. Zo werken wij samen met organisaties uit bijvoorbeeld de horeca, logistiek, bouw & techniek, maar ook met winkels als Babypark en Babydump!

Babypark is Europa’s grootste babywinkel met allerlei verschillende babyspullen. Denk hierbij aan autostoelen, kinderwagens en babykamers. En met 11 megastores zitten ze altijd bij jou in de buurt. Babydump valt onder dezelfde organisatie en is de grootste online babywinkel van Nederland. Waar je tegen de scherpste prijs kan shoppen voor jouw baby.

Zowel Babypark als Babydump heeft verschillende vacatures bij ons online staan. Een Winkelmedewerker met BBL mogelijkheden in Capelle aan den IJssel en een Verkoopmedewerker met BBL mogelijkheden in Heerlen. Diverse functies op verschillende locaties in Nederland.

Dat vraagt om een specifieke werving voor elk van de vacatures. En met de juiste samenwerking gaat het ons lukken om de functies te vervullen voor zowel Babypark als Babydump!

Benieuwd naar de vacatures? Bekijk ze hieronder!

Mooie samenwerking met Babypark en Babydump
Meer nieuws? Volg ons op social media