Magimix en Staffchain

Begin jij je dag met een heerlijke Nespresso of maak je ’s ochtends die Healthy smoothy klaar? Grote kans dat je dit doet met een Magimix apparaat.

Sinds een aantal jaren is Magimix één van onze wervingspartners. Samen hebben we al leuke vacatures vervuld. Iets waar we trots op zijn. Vanwege de groei van dit mooie innovatieve merk in Nederland, hebben we momenteel een aantal veelzijdige vacatures openstaan. Onderaan vind je de actuele vacatures.

Over Magimix

Dit Franse bedrijf is al meer dan 50 jaar actief op de internationale horecamarkt. Magimix lanceerde de Foodprocessor en veranderde daarmee de manier van koken voor horeca- en hobbykoks. Inmiddels is het Magimix-assortiment uitgebreid tot een veelzijdige selectie van huishoudelijke apparaten voor de keuken, zoals de innovatieve Cook Expert, krachtige Power Blender, Magimix Nespresso machine of het eerste doorzichtige broodrooster.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Frankrijk, maar in Nederland kun je ze vinden op een inspirerende plek in Utrecht, de Werkspoorfabriek. Hier hebben ze hun eigen Magimix demonstratiekeuken! Hoe cool! Uhh... hoe lekker! :-)

Werken bij Magimix

Op het kantoor in Utrecht, werken ze in een klein en betrokken team. Er hangt een professionele, maar gemoedelijke sfeer waarin jij je snel thuis zult voelen! Iedereen helpt elkaar waar nodig, dit zorgt voor binding met elkaar en met het bedrijf, maar ook in de veelzijdigheid van een functie. Daarnaast word je zo nu en dan ook verwend met gerechten uit de demonstratiekeuken. Wat wil je nog meer?!

Nieuwsgierig naar de functies?

Magimix en Staffchain
Meer nieuws? Volg ons op social media