Kwartaalmeeting Staffchain Q1

Vorige week hadden wij onze kwartaalmeeting! Waar wij onder het genot van hapjes en drankjes terugkeken op wat we bereikt hebben in Q1 met Staffchain. Natuurlijk was dit een mooi moment om ook vooruit te kijken naar wat we willen gaan bereiken in Q2 van dit jaar. Dus dat hebben we ook maar meteen gedaan.

En wat voor Q1 hebben wij gehad! Allereerst hebben wij natuurlijk onze nieuwe collega @Mariska mogen verwelkomen. Waardoor de sfeer er op kantoor er zeker niet slechter op is geworden! Mariska voelt zich ook al helemaal thuis en raakt niet uitgekeken op de schaapjes 😊

Daarnaast zijn wij de samenwerking aangegaan met @Taglayer. Om jullie nog beter te kunnen begeleiden in ons digitale huis, de website. Leuk hieraan is dat we steeds meer content in onze vacatureteksten kunnen plaatsen. Was dit je al opgevallen?

Ook kregen wij een opdracht tijdens deze meeting. Namelijk: maak zo snel mogelijk een woordweb met het woord ‘’Staffchain’’ in het midden. Waar denken wij aan als wij aan Staffchain denken? Zie de afbeelding om te zien wat er bij ons is uitgekomen.

 

Ben je het hiermee eens? Of heb je nog toevoegingen? Laat het ons vooral weten! :D

Kwartaalmeeting Staffchain Q1
Meer nieuws? Volg ons op social media