Jij bent de nieuwe Accountmanager bij JobXion!

Je leest het goed: onze samenwerkingspartner JobXion, oftewel hét leukste uitzendbureau in de Bouw & Techniek, is op zoek naar een accountmanager!
Is jouw goede voornemen voor het nieuwe jaar, om eindelijk op zoek te gaan naar een leuke vacature bij een nog leuker bedrijf? Dan begint jouw nieuwe jaar goed!

JobXion Accountmanager

Wat is JobXion?

JobXion is hét uitzendbureau in de bouw en techniek en dat al sinds 2005. De laatste jaren is het bedrijf ontzettend gegroeid! Zo heeft JobXion sinds 2021 zelfs een eigen opleidingscentrum. Hier kunnen zij kandidaten opleiden of omscholen naar een baan in de bouw of techniek. Op deze manier zorgen zij voor meer inzetbare vakmensen voor hun klanten en dragen zij een steentje bij aan het oplossen van de woningcrisis en de klimaattransitie.

Door de enorme groei, zijn ze sinds kort gevestigd in een modern nieuw pand aan de A15. En bij zo’n groei, hoort ook nieuw personeel.
Bij JobXion kunnen ze versterking gebruiken van een goedgebekte accountmanager.

Waarom werken bij JobXion?

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan wil je natuurlijk wel een goede werkgever vinden. En die heb je gevonden in de vorm van JobXion! Want werken bij JobXion is leuk en interessant door:

• De collega’s: een hecht team met oprechte interesse voor elkaar. Samen lunchen in de lounge en een potje darten;
• Ontwikkeling en groei: ruimte om je te blijven ontwikkelen. Door jezelf te blijven ontwikkelen, help je mee met de verdere groei van het bedrijf;
• Jouw stem telt: je mag meedenken over de strategie, marketingactiviteiten en optimalisatie van de dienstverlening;
• Gezelligheid: Humor, gezellige Vrijmibo, en zodra er iets te vieren valt, dan doen ze dat. 😊

Wat doet een accountmanager bij JobXion?

Geen dag is hetzelfde. Je gaat met de JobXion auto (in het bezit van een rijbewijs is dus wel zo handig) op bezoek bij klanten en uitzendkrachten van JobXion. Jij bent hun gespreks- en sparringpartner. Jij zorgt voor een fijne werkrelatie en met jouw voelsprieten weet je direct waar er behoefte aan is.

Jij bent een echte netwerker en weet hierdoor de verbinding te leggen met nieuwe klanten, maar weet ook de match te maken tussen de vakmensen van JobXion en de bouwbedrijven.

Als teamspeler vind je het ook fijn om op kantoor te zijn, zodat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en ben je actief betrokken bij de resultaten van het bedrijf.

Als accountmanager bij JobXion kom je terecht in een open en informele werksfeer. Waar naast hard werken, er voldoende ruimte is om met het team leuke dingen te doen. Wat dacht je van een leuk Sinterklaasfeest, teamuitje of personeelsfeest met familie. Andere ideeën? Alles is bespreekbaar!

Nieuwsgierig geworden hoe een dag als accountmanager bij JobXion eruitziet? Bekijk dan onderstaand filmpje.Accountmanager

Zie jij jezelf al werken bij JobXion en kan je niet wachten om jouw nieuwe collega’s bij JobXion persoonlijk te leren kennen? Solliciteer dan direct of lees de volledige vacaturetekst.

 

Jij bent de nieuwe Accountmanager bij JobXion!
Meer nieuws? Volg ons op social media