Goede samenwerking tussen Plexiglas en Staffchain

Als wervingspartner werkt Staffchain samen mét de klant, in plaats van vóór de klant. Een goed voorbeeld hiervan is Plexiglas! Zoals de naam al doet vermoeden verkopen zij plexiglas in alle vormen en maten. Plexiglas is net als Staffchain gevestigd in Lienden, midden in de Betuwe. En ze zijn groeiende. Daardoor zijn ze constant op zoek naar nieuwe medewerkers!

Hierdoor kwamen Plexiglas en Staffchain bij elkaar samen. Want wij helpen graag als het om het invullen van vacatures gaat! Zo zijn we in gesprek gegaan en hebben we samen gekeken wat de functie inhield en wat voor soort persoon er gezocht werd. Maar ook wat het budget was én wat de mate van samenwerken kon gaan inhouden.

Plexiglas is namelijk een innovatieve organisatie die in veel aspecten zelfstandig is. Met de aanvullende wervingservaring en -kennis van Staffchain zijn we vervolgens samen onze zoektocht begonnen naar die nieuwe medewerker. Voor degenen die afvragen hoe de samenwerking verliep, lees onderstaande quote van Plexiglas 😊

‘We zijn erg tevreden over de samenwerking met Staffchain. Ze werken pro-actief, zijn snel en denken mee!’

 

Ben je zelf geïnteresseerd om bij Plexiglas aan de slag te gaan? Bekijk dan onderstaande video om een indruk van werken bij Plexiglas te krijgen!

Goede samenwerking tussen Plexiglas en Staffchain
Meer nieuws? Volg ons op social media