Een klantenpagina om trots op te zijn!

Door de jaren heen hebben wij als Staffchain vele mooie samenwerkingen gehad. Vandaar dat wij inmiddels een indrukwekkende klantenpagina hebben. Met leuke verhalen, succesverhalen en reviews om trots op te zijn. Want daar doen wij het uiteindelijk voor, tevreden klanten!

Succesverhalen

Zo hebben wij menig klant blij kunnen maken met uitstekende kandidaten. Via een vacaturepakket zorgen wij er namelijk voor dat jouw vacature meer zichtbaarheid en sollicitaties krijgt. Met als doel een geschikte nieuwe collega te vinden. Een paar succesverhalen om te benoemen zijn:

"De afgelopen jaren hebben wij via Staffchain meer dan 30 interne medewerkers aangetrokken. Ik ervaar de samenwerking als gedreven, resultaatgericht en constructief. Vooral het contact na afronding opdracht wordt door onze nieuwe medewerkers als prettig ervaren.''

André Schuijl – JobXion

''Ik was op zoek naar een heel team voor een nieuwe horecagelegenheid. Het restaurant werd gebouwd, de openingsdatum was bekend, alleen nog even 12 medewerkers vinden… De werving met Staffchain begon echter zowaar te lopen en hebben zo voor de openingsdatum een leuk team aangenomen! Blij mee!''

Stephen Nieuwenhuis – Copper Branch

Samenwerken

Waardoor klanten vaak blij zijn met Staffchain is doordat wij ons onderscheiden als online wervingspartner. Dit houdt in dat we samen met de klant op zoek gaan naar die nieuwe collega. Je staat er met Staffchain niet alleen voor! Wij bieden jou onze expertise op het gebied van recruitment en marketing. Waardoor je zelfs zonder enorme fee's te betalen aan personeel kan komen! Waar je bij normale werving en selectiebureaus al snel (tien)duizenden euro's kwijt bent, kan je bij Staffchain vanaf €499,- al klaar zijn.

Lees op onze klantenpagina meer succesverhalen om ook overtuigd te raken! En wie weet staat jouw organisatie hier binnenkort wel als tevreden klant bij.

 

Ben je nu al op zoek naar een nieuwe medewerker? Bekijk dan meteen onze vacaturepakketten:

 

 

 

Een klantenpagina om trots op te zijn!
Meer nieuws? Volg ons op social media