ZZP'ers of vaste werknemers?

Jouw bedrijf groeit hard en het werk neemt toe. Je hebt daarom meer werknemers nodig om al het werk aan te kunnen. Je twijfelt echter over wat voor personeel je aan moet nemen. Kun je nu beter een ZZP'er inhuren of een vaste werknemer aannemen?

Bij Staffchain begrijpen we de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd bij het uitbreiden van je team. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor zowel het inhuren van ZZP'ers als het aannemen van vaste werknemers. Met onze expertise in wervingscampagnes kunnen we je ondersteunen bij het vinden van het juiste personeel.

Het aantal ZZP'ers neemt toe als gevolg van de krappe arbeidsmarkt.


Als het gaat om het inhuren van ZZP'ers, zien we een opvallende trend in Nederland: het aantal ZZP'ers neemt toe als gevolg van de krappe arbeidsmarkt. Het inhuren van ZZP'ers biedt flexibiliteit en stelt je in staat om snel gekwalificeerde professionals in te schakelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over langdurige contracten.

ZZP'er

Bij Staffchain fungeren we als jouw ZZP-wervingspartner. We hebben speciale vacaturepakketten ontwikkeld waarmee we je kunnen helpen bij het vinden van de juiste ZZP'ers voor jouw specifieke behoeften. En het beste van alles is dat je bij ons alleen betaalt voor de wervingscampagne zelf. Na het wervingsproces betaal je rechtstreeks aan de ZZP'ers, zonder extra kosten voor tussenpartijen waardoor je meer controle hebt over je uitgaven en flexibel kunt blijven.

Maar wat als je op zoek bent naar vast personeel? Ook daar kunnen we je bij helpen. We hebben ervaring in het opzetten van effectieve wervingscampagnes voor vaste werknemers, zodat je de juiste kandidaten kunt aantrekken die perfect passen bij de behoeften van jouw bedrijf.

Of je nu op zoek bent naar ZZP'ers of vaste werknemers, Staffchain staat voor je klaar.
Wil je meer te weten komen over onze ZZP-wervingspakketten, plan direct een afspraak in of neem rechtstreeks contact met ons op:
info@staffchain.nl / 085 - 902 21 00

ZZP'ers of vaste werknemers?
Meer nieuws? Volg ons op social media