Ontdek jouw groeikansen bij JobXion - Word deel van hun succesverhaal!

Bij JobXion, hét uitzendbureau in de bouw en techniek, zijn ze momenteel op zoek naar een goedgebekte accountmanager/ Sales Specialist om hun groeiende team te versterken. JobXion is al sinds 2005 actief in de branche en heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende groei doorgemaakt. Ze hebben zelfs sinds 2021 een eigen opleidingscentrum, waar ze kandidaten kunnen opleiden of omscholen naar een baan in de bouw of installatietechniek. Op deze manier dragen ze o.a. bij aan het oplossen van het tekort aan geschoolde vakmensen in de zonnepanelenindustrie en leveren ze een bijdrage aan een duurzame toekomst in Nederland. En jij dus ook!

Met de recente groei heeft JobXion zijn intrek genomen in een modern nieuw pand aan de A15. Deze nieuwe locatie symboliseert de groei en ambitie van het bedrijf. Als accountmanager bij JobXion speel je een belangrijke rol in het verder uitbouwen van het klantenbestand en het veroveren van nieuwe markten. Je bent communicatief sterk en weet met jouw vlotte babbel klanten aan je te binden.

Staffchain Vacature Sales Specialist JobXion

Bouw aan je carrière als Sales Specialist

Als Sales Specialist bij JobXion ga je aan de slag in sales en accountmanagement. Ze zijn op zoek naar mensen die hele regio's kunnen doorkruisen en de beste nieuwe klanten kunnen binnenhalen. Of het nu gaat om koude, lauwe of loeiend hete gesprekken, jij bent niet bang om de telefoon op te pakken en je vast te bijten totdat je jouw doel bereikt hebt. Jouw doel? Het veroveren van nieuwe markten, zoals zonnepanelen en laadpalen, en het opbouwen van langdurige relaties. Bovendien biedt deze functie jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot teamleider!

Deze vacature is ideaal voor professionals met ervaring in callcenters, commerciële binnendiensten of recentelijk afgestudeerden van het MBO. Als Sales Specialist krijg je de kans om door te groeien naar de functie van Teamleider. Je kunt je leidinggevende vaardigheden ontwikkelen terwijl je succesvolle verkoopresultaten behaalt.

JobXion - Staffchain werken bij 

En waarom gaan werken bij JobXion?

Zij bieden een uitdagende functie met volop groeikansen, waarbij je intern kunt doorgroeien. Er is een enthousiaste team van gemotiveerde collega's en samen werken jullie aan het behalen van geweldige resultaten. Naast een competitief salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, hebben ze nog veel meer te bieden!

  • Top collega's: een te gekke groep waar je niet alleen mee werkt, maar ook mee kunt ontspannen en darten in hun relaxte kantine.
  • Persoonlijke groei: Ontwikkel jezelf en groei in je vak.
  • Bonussen om blij van te worden: Ze geven je een mooie beloning voor je harde werk en successen.
  • Jouw mening telt: Jouw input wordt gewaardeerd en ze betrekken je bij strategische beslissingen, marketingactiviteiten en de verdere ontwikkeling van hun dienstverlening.
  • Fijne extra's: Rijd in een leaseauto, krijg een telefoon van de zaak en feest mee tijdens gezellige teamuitjes, ontspannen vrijmibo's of Sintfeestjes.

Ontdek de werkcultuur: Neem een kijkje op het Instagram-account om een voorproefje te krijgen van de positieve en energieke werksfeer bij JobXion.

Zie jij jezelf al werken bij JobXion en kan je niet wachten om jouw nieuwe collega’s bij JobXion persoonlijk te leren kennen? Solliciteer dan direct of lees de volledige vacaturetekst.

Ontdek jouw groeikansen bij JobXion - Word deel van hun succesverhaal!
Meer nieuws? Volg ons op social media