Een carrière in de financiële sector buiten de Randstad!

Ondanks de voorspellingen van het UWV in hun recente arbeidsmarktprognose 2023-2024 dat de financiële sector te maken zal krijgen met banenverlies als gevolg van automatisering en centralisatie van diensten, hebben wij goed nieuws voor ambitieuze financiële professionals zoals jij - Blijderveen heeft momenteel een boeiende vacature beschikbaar!

Stel je voor: een carrière ver weg van de files in de Randstad,
midden in de omgeving van de prachtige Betuwse fruitboomgaarden.

Ben je nieuwsgierig naar de details van deze interessante mogelijkheid? Het gaat om de functie van Assistent Accountant bij Van Blijderveen, een lokaal administratiekantoor met zowel het NOAB als Register Belastingadviseurs keurmerk. In deze rol speel je een belangrijke rol bij de financiële administratie van ondernemers. Je gaat je onder andere bezighouden met het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften. Deze functie biedt niet alleen de mogelijkheid om jouw kennis in te zetten en ondernemers te ondersteunen, maar geeft je ook de kans om de dagelijkse filestress te vermijden. En dat alles inclusief de mogelijkheid om thuis te werken. Hoe fijn is dat?!

Blijderveen Vacature assistent accountant

Ben jij er klaar voor om jouw financiële carrière naar een duurzamer niveau te tillen? Als jij een omgeving zoekt waarin je de files kunt ontwijken en wilt werken in een gezellig en hecht team waar je je direct thuis zult voelen, dan is deze functie bij Van Blijderveen dé plek voor jou. Aarzel niet langer en solliciteer vandaag nog bij Blijderveen voor een baan met doorgroeimogelijkheden.

Een carrière in de financiële sector buiten de Randstad!
Meer nieuws? Volg ons op social media